Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце (Київ): Italist Prosecco Bar біля Цирку

Italist Prosecco Bar - новий заклад на Златоустівській, 34, неподалік від Цирку. Тут можна поснідати чи пообідати, а ввечері заглянути на келих ігристого під улюблену музику. По п'ятницях гості збираються, щоб провести час в галасливій компанії друзів і послухати музику у виконанні діджея.

Нове місце (Київ): Italist Prosecco Bar біля Цирку

 

Дизайн інтер'єру розробила студія YUDIN DESIGN. Невелике приміщення виконано в стилі лофт, в обробці переважають натуральні матеріали. У центрі знаходиться відкрита кухня, контактний бар і кондитерська вітрина. Невелика літня тераса вже полюбилася гостям. Особливістю закладу став проектор, який покликаний підтримати музичний супровід і задати потрібний настрій у вечірній час. Крім цього, на барній стійці знаходиться унікальних миттєвий охолоджувач для келихів - Thrill. Завдяки йому, в лічені секунди келих покривається льодом, створюючи захоплююче шоу для гостей.

Нове місце (Київ): Italist Prosecco Bar біля Цирку

Нове місце (Київ): Italist Prosecco Bar біля Цирку

 

За легендою Italist - це темпераментний корінний італієць, невловимий мандрівник і справжній гедонізм. Він починає ранок з келиха прохолодного просекко, живе наповненим життям і створює свої власні правила відпочинку.

Italist Prosecco Bar - його другий дім, де він завжди радий друзям і новим особам. Тут він знайомить їх з рецептами страв, які привіз з нових подорожей, наливає улюблені мікси, а ввечері танцює і веселиться разом з усіма.

Нове місце (Київ): Italist Prosecco Bar біля Цирку

 

В меню гостей чекають круасани з різними начинками, устриці і равлики, антипащі, супи, салати та десерти. Сніданки подають з 9:00 до 14:00 по буднях і з 9:00 до 16:00 у вихідні дні.

 

Адреса: вул. Златоустівська, 34

Час роботи: з 9:00 до 23:00

Facebook

Повернутися до списку новин 14.08.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: