Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel` на площі Ринок у Львові

28 вересня, у суботу, відкрився новий ресторан Kumpel`Group у Львові: Пивне Ательє Craft&Kumpel` на пл. Ринок, 18.

Craft&Kumpel` Beer Atelier – це ресторан свіжого кумпелевого пива, легких страв "авантурної кухні" та гучних вечірок. Заклад має велику контактну барну стійку для дегустацій, чотири просторі зали, зручні для компанійських посиденьок та вечірок із запальними ді-джеями.

Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel на площі Ринок у Львові

 

Ресторан розвиває новий для України формат "пивного ательє", яке спеціалізуємося на крафтовому та класичному пиві власного виробництва, пивних коктейлях та спеціально підібраних до них стравах. Головна особливість у тому, що у Пивному Ательє Craft&Kumpel' гостей зустрічають та пригощають пивні майстри та гастро-спеціалісти.

Пивні майстри ("ПіЕм") добре знаються на особливостях пивоваріння, смакових відмінностях сортів пива, і готові проводити неймовірні фахові дегустації для гостей, присмачені унікальними історіями та розповідями.

Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel на площі Ринок у Львові

 

"Пивне Ательє – це заклад нової хвилі Kumpel' Group, орієнтований на молоду публіку, зацікавлену у найактуальніших трендах. Це відображено у концепції закладу, в інтер’єрі, підборі напоїв та гастрономії. Найчіткіше визначення для цього ресторану – саме пивне ательє, адже в ательє клієнтові приділяють максимум уваги, щоб підібрати під нього усі параметри, і створити максимально комфортну і привабливу пропозицію.

Для ресторану ми запровадили нестандартну посаду пивного майстра. Пивний майстер у нашому ательє – це людина, яка відповідає за ваш вечір і за те, чи вам буде смачно. Ця людина має максимально допомогти гостям визначитися із вибором напоїв, страв, як їх найкраще поєднувати. Ми пропонуємо френдлі-сервіс: окрім самого замовлення, відвідувачі отримують додаткові знання про пиво, наїдки, особливості галицької кухні", – розповів Олексій Петелько.

Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel на площі Ринок у Львові

 

У Пивному Ательє Craft&Kumpel` представлені 14 видів кумпелевого пива. Це – живе, нефільтроване, непастеризоване пиво, яке вариться на двох власних міні-пивоварнях Kumpel` Group за авторськими рецептурами від головного пивовара Тараса Фалика: "Світле галицьке", "Пшеничне", два елі – "Золотий" і "Бронзовий", та 10 видів крафтового пива. Доповнює палітру смаку – карта пивних коктейлів.

Відвідувачі ресторану мають нагоду пізнати новий кулінарний досвід галицької авантурної кухні. Свій початок "авантурна кухня" бере на зламі ХІХ і ХХ століть із страв, котрі господині готували до неочікуваного прийому гостей – швидких перекусок з того, що було під руками. "Авантурна кухня" народилася із суміші фантазії та експромту, бажання здивувати і гарно провести час.

У ресторані творчо розвинули цю традицію, тож тепер це і елегантні канапки, і сирні боли, грісіні з пастрамі, дуети супів та паштетів, і ще безліч сучасних смачних страв. Усі страви у Пивному Ательє Craft&Kumpel` готуються та подаються у вигляді оригінальних сетів – "авантурок", які здивують вас смаком та формою. Більшість із них зручно ділити на компанію, можна їсти руками, долучаючись до розвитку пивної культури та foodpairing.

Відкриття осені: пивний ресторан Craft&Kumpel на площі Ринок у Львові

 

"Більшість відомих ресторанів Kumpel’ Group орієнтовані на більш старше покоління, людей приблизно мого віку, і взаємодіють із так званою "ностальгійною ідентичністю": як було добре за бабці Австрії, який був веселий Львів!.. Ми просуваємо питомо львівську гастрокультуру у напоях і стравах. Львів – місто пива, перші документальні згадки про пивоварів сягають 13 століття. Львів також місто горілки, саме Бачевські ввели її у ресторанну культуру. Kumpel’ Group відома крафтовим пивом, яке ми варимо уже понад 10 років та галицьким меню.

Відкриваючи новий ресторан, Пивне Ательє Craft&Kumpel’, ми орієнтуємося на молоде покоління. Це – пивний ресторан, який, сподіваємося, внесе нові елементи у розвиток львівської ідентичності та гастрономічної культури. Представлений широкий вибір крафтого пива, ми створили карту пивних коктейлів, та пропонуємо пізнати "авантурну" кухню, яка була популярна у Львові на межі ХІХ-ХХ століть. Більшість страв – це дрібні закуски до пива, частунки можна брати руками та ділити на компанію, що має надихати на жваве спілкування. У подальшому ми націлені розвинути мережу пивних ательє у Львові", – розповів співзасновник ресторанної мережі Марк Зархін.

 

Адреса: пл. Ринок, 18

Час роботи: з 12:00 до 03:00

Facebook

Повернутися до списку новин 04.10.2019
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: