"Тут завжди комфортно і розслаблено. У чому б ви не прийшли до нас в ресторан - в кросівках або в вечірній сукні, ви все одно тут "впишетесь", отримаєте прекрасне обслуговування і смачну їжу", - так описують ресторан "Bootlegger" його власники.
Редакція RestOn вирішила перевірити, чи так тут комфортно, як про це пишуть в соцмережах? Що та як насправді - розповімо далі!
Локація
Bootlegger знаходиться на лівому березі за адресою проспект Возз'єднання, 5 (Дарницька площа). Але всупереч усталеним стереотипам про лівий берег, вам не знадобиться півжиття, щоб сюди дістатися. Ресторан знаходиться в 7-ми хвилинах від метро Лівобережна і Дарниця, недалеко від барвистого комплексу Комфорт Таун. Ми дісталися сюди швидко і знайшли ресторан без будь-яких проблем.
Філософія закладу
Bootlegger - це не новий ресторан на гастрономічною карті Києва. Локація існує вже давно, але рік тому це було зовсім інше місце з іншої концепцією і філософією. Раніше тут подавали устриці і страви з дичини, а зараз - просту і зрозумілу їжу. Не важливо хто ви, скільки заробляєте і чому прийшли - якщо ви тут, значить, вам нададуть гарне обслуговування і смачну їжу.
Інтер'єр
Інтер'єр - втілення того, яким хочуть показати ресторан гостям його власники - простим, розслаблюючим і комфортним для кожного. Тут не прагнуть бути наймоднішими і трендовими - в ціні щирість, тепло і душевність, які поза часом. Потертості, штучно зістарені металеві елементи, велюрова меблі - завдяки такій "неідеальної" створюється відчуття, що ти вдома.
У ресторані Bootlegger 2 зали - барний і основний, а також тепла тераса, яка функціонує цілий рік. Є дитячий куточок, який від загального залу відділений стелажами. Крісла-мішки, ігрова приставка, настільні ігри... Безсумнівно, маленькі гості знайдуть, чим себе зайняти (і не тільки маленькі)!
obzor_restaurant_bootleger_04_2019_2
Меню і барна карта
Власники ресторану - його постійні гості. Вони завжди знають, що і з яких продуктів готують кухарі, а також стежать за якістю і смаком страв. Тут обідають їхні діти, друзі і родичі, тому в ресторані все завжди свіже, а в меню немає "поганих" позицій.
Зверніть увагу на равіолі з кроликом і пармезаном (195 грн.). Тонке тісто, соковита начинка і багато-багато сиру... Паста болоньєзе з телятиною в томатному соусі з овочами (105 грн.) - ще одна знахідка для гурманів, яку ми рекомендуємо спробувати. Смак кожної страви збалансований, а тісто - ідеальне, адже тут його готують з якісного борошна.
Любителі салатів безсумнівно оцінять оригінальну страву з телятиною і карамелізованим гарбузом (235 грн.), яка порадує широкою гамою смаків та ароматом. Поціновувачам "м'ясного жанру" радимо звернути увагу на медальйони з тортеллини (379 грн.) і, звичайно ж, на стейки (готують з українського і американського м'яса). А тим, хто надає перевагу "морським мешканцям", рекомендуємо спробувати гострий поке з тунцем (229 грн.) і філе дорадо із пряними томатами (243 грн.).
obzor_restaurant_bootleger_04_2019_3
Але справжньою "зіркою Інстаграм" ресторану Bootlegger на лівому березі є чорна піца з лососем, вершковим сиром, шпинатом, гарбузом, білим соусом і моцарелою за 179 грн. Дуже стильне красиве блюдо, яке порадує не тільки вас своїм смаком, але ще й ваших підписників в соціальних мережах!
Так як ресторан "Bootlegger" - це місце для всіх, в меню, звичайно ж, знайшлося місце і для стріт-фуд позицій. Рекомендуємо вибрати фірмовий бургер Бутлеггер за 159 грн. з телятиною, беконом, яйцем, сиром чеддер, томатами і айсбергом.
obzor_restaurant_bootleger_04_2019_5
Смачній їжі - якісний алкоголь. В меню - улюблені вина з Південної Африки, Австралії, Франції та України. Асортимент не дуже широкий, так як Bootlegger не позиціонує себе як винний дім - тут тільки все найсмачніше, цікаве і близьке гостям ресторану.
А ось коктейльна карта ресторану заслуговує на окрему увагу! Її створив бренд-шеф бару Гедоніст, тому крім стандартних коктейлів тут також є авторські позиції. Дуже радимо спробувати авторський кисло-солодкий Muses за 161 грн. і Grand Cosmopolitan - твіст на відомий коктейль.
obzor_restaurant_bootleger_04_2019_4
Спеціальні пропозиції:
- Бізнес-ланчі з 12:00 до 16:00. Кожен день - нове меню, в яке входить перша страва, основне і салат. Ціна - 129 грн.;
- Бранчі з 10:00 до 18:00 по сб. і вс. Безліміт на ігристе і коктейль "Мімоза" + кава, соки.
- Діє пісне меню - 5 авторських позицій (крем-суп з гарбузом і шпинатом за 79 грн., каррі з баклажаном і нутом за 139 грн., поке з тофу і т.д.).
Must try:
- Салат з руколою і креветками за 195 грн.;
- Паштет з качки з грінками і з пудрою з малини за 98 грн.;
- Курка каррі з кус-кусом і яблуками за 155 грн.;
- Равіолі з лососем і пармезаном за 169 грн.;
- М'ятно-смородиновий лимонад за 75 грн.
Адреса: проспект Возз'єднання, 5.
Час роботи: з 12:00 до 23:00.