Український кулінарний союз, Сім'я ресторанів "Козирна Карта" і ТМ MEDOFF представляються! Вже цієї неділі, 5 червня, в готельно-ресторанному комплексі "Козацький Стан" шеф-кухар світового масштабу Томас Гуглер дасть майстер-клас, розроблений спеціально для України!
5 найцікавішіх страв будут приготовлені прямо на очах у учасників майстер-класу. Ви зможете Побачити всі тонкощі периготування й задати Маестро будь-яке питання особисто. Приготовлені з несподіваніх компонентів страви являють собою розкішну трапезу - унікальне поєднання смаків і незрівнянну подачу від "Шефа" світового класу!
В меню:
- Пряний Папайя-манго Салат із помідорів, цибулі, коріандром і свіжими чилі.
- Гарбузово-шафрановий Суп із вином, хрусткою смужкою цибулі-порею і білугі ікрою.
- Лосось "по-українськи" з дикими грибами й варениками на зеленій крес піні.
- Біфштекс із яловичини з фалафель, карамелізованими черрі, цибулею-шалот, шпинатом і насінням сосни, овочевих попурі і фіолетовим картопляним пюре.
- Морозиво з волоського горіха з олійно-хлібним суфле та піною з ванільною горілки.
Крім можливості побачити всі нюанси й уточнити особисто у Шефа всі професійні деталі, ви отримаєте Сертифікат учасника майстер-класу, брошуру з рецептами й технологічною картою страв майстер-класу та зразок текстури молекулярної кухні в подарунок.
Вартість участі в майстер-класі - 3 000 грн. Детальніше.
Власникам Козирна карт надається знижка за номіналом карти.
Особливі знижки - групам учасників від 2 чоловік!
Поспішайте записатися на цей історичний майстер-клас - телефонуйте (044) 594 10 20, (050) 359 72 37, (097) 369 89 29, Ольга.