"Шевченко" - ресторан із українською кухнею на основі гастрономічних пристрастей генія. Основна ідея ресторану - показати сучасну Україну без шароварщини, без рушників в інтер'єрі, а також представити яким би міг бути Тарас Григорович сьогодні, зі своїми смаками й розумінням lifestyle.
Меню "Шевченко" - "двотомник". Перша частина - традиційна: з Цезарем, тартаром із телятини з трюфельним маслом і сніданками. Окремим рядком - керамічний гриль і коптильня Big Green Egg, в якій роблять філе-міньйон, свинячі реберця та інші страви з меню.
Друга частина меню - "Сторінками Кобзаря" - це живе серце ресторану. Складаючи меню, творці прошерстили твори класика, його щоденники й особисті листи - знайшли максимум згадок про його власні кулінарні пристрасті або смаки його героїв. Тарас Григорович любив рибу, навіть писав про борщ на карасях. Природно, його вирішено було включити в меню.
Рано чи пізно захочеться чогось міцнішого. Місцеві настоянки на чорній смородині, березових бруньках, вишні з полуницею, хреновуха й цитринівка. До речі, фірмові коктейлі в "Шевченко" готуються виключно на авторських настойках.
В "Шевченко" вирує культурне життя - щотижня сучасні музичні вечори з несподіваними каверами, а також кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей.
Замовити столик (бронь столика, резерв столика) в ресторані "Шевченко" (вул. Ігорівська, Поділ, Київ) через RestOn!