Шефський підхід до ресторанної справи - це коли на перше місце ставиться Блюдо. Концептуальний інтер'єр, жива музика, вінтажний посуд - все відходить на другий план, обрамляючи і підкреслюючи головного героя - свіжий і прекрасний Продукт, який Шеф представляє своїм гостям в новому вигляді, незвичайному або класичному звучанні, через призму власного досвіду і спраги експериментів.
Замовити столик (банкет) онлайн зі знижкою -10% на меню кухні в ресторані Каркас
(вулиця Мала Житомирська, Київ) через RestOn!
Ресторан "Каркас" - це дійсно смачний ресторан авторської кухні Шефа Юрія Приємського в центрі Києва. У меню основний акцент зроблений на м'ясні делікатеси з тонкими нотами азіатських спецій і соусів. Ресторан використовує продукцію локальних виробників і раз на місяць випускає тематичне доповнення до меню.