Вперше цей ресторан з’явився на березі Дніпра у 1998 році і одразу пригорнув до себе увагу як київської публіки, так і гостей столиці, особливо – іноземних. Сьогодні ХУТОРЕЦЬ став більш сучасним та більш вишуканим… Але залишився щирим та гостинним – по-справжньому українським. Власники намагалися відтворити кухню традиційну, але не занадто важку та жирну – таку, яку можна куштувати щодня. Тут не знайшлося місця для молекулярної кухні та інших експериментів – меню ХУТОРЦЯ просте та зрозуміле, але при цьому смачне та різноманітне.
Замовити столик (резерв столика, банкет) онлайн в ресторані "Хуторець на Дніпрі"
(вул. Набережно-Хрещатицька, 10А, Поділ, Київ) через RestOn!
У меню зібрали найсмачніші страви з усіх регіонів України: тут знайшлося місце і для риби дніпровського улову, і для чорноморської, для закарпатського баноша, для гуцульських страв, а також для львівського сирника та славетного київського торта. Тут ви знайдете сім видів сала та три види смальця – і усе це можна скуштувати у дегустаційному сеті. Бажаєте наваристого українського борщу? Вам запропонують традиційний червоний борщ, борщ із поросячими вушками, борщ із картопляними галушками й зелений борщ з домашньою куркою та перепелиним яйцем.
Гостей ХУТОРЦЯ чекає спеціальне горілчане меню, до якого увійшли сто видів горілки. Для вас зібрали найкращу горілку з усіх регіонів України, а також додали дюжину домашніх настоянок власного виробництва. На другому поверсі ресторану знаходиться унікальний горілчаний бар, де ви зможете поспілкуватися з горілчаним знавцем, щоб обрати саме той напій, що вам до смаку.
Двоповерховий плавучий ресторан розташований майже на тому ж місці, де і раніше. З його терас відкривається чудова панорама величного Дніпра, а в його залах царюють спокусливі аромати страв, які готуються на мангалі. У цьому багатогранному закладі раді і закоханим парам, і великим компаніям, і сім’ям із дітьми. ХУТОРЕЦЬ – це втілення справжньої української гостинності та традиційного смаку.