У минулі часи Гаучо нанизували великі шматки м'яса на прут і повільно смажили їх на відкритому вогні. У Grill do Brasil зберегли дану традицію приготування м'яса і культуру банкетування в стилі родізіо, якій понад 300 років.
Замовити столик (бронь столика, резерв столика) в ресторані Grill do Brasil
(Гриль до Бразил, Печерськ, Київ) через RestOn!
У меню Grill do Brasil - баранина, свинина, курка і три види телячої вирізки. З м'яса готують всього 14 страв, у тому числі свинячі і телячі ребра, свинину з пармезаном, алькатру в беконі, соковиту баранячу ногу. На грилі також запікають овочі, часниковий хліб і ананас в кориці.
У салат-барі - близько 30 позицій, серед яких гарячі і холодні страви: фейжоада з квасолі, картопляний салат, хамон, маринований лосось, моцарела, пармезан, свіжі овочі та мікси салатів, соління, оливки і фрукти.
У розділі десертів (вони не входять у вартість родізіо) - асорті сорбетів, маракуйя-мус, карамельний і кокосовий пудинги, чізкейк. Напої також оплачуються окремо. В алкогольній карті є традиційний бразильський коктейль "Кайпірінья", який готують на основі кашаси, лайма, тростинного цукру і крижаної крихти. Фірмову "кайпірінью" роблять зі свіжою малиною, полуницею і чорною смородиною. На відміну від "Мохіто", в цей коктейль не додають м'яту і газовану воду. Також в карті віскі, в тому числі односолодовий, ром, текіла, джин, бренді і настойки, а також великий вибір вина.
Крім основного залу на 100 осіб, є банкетний на 50. Інтер'єр закладу розробляли спільно з італійськими дизайнерами. На стінах розвішані малюнки, стилізовані під наскальний живопис, в приміщеннях багато зелені. У залах немає перегородок, а меблі можна рухати. Влітку облаштовують відкриту терасу.