Буквально пару тижнів тому Oysters Cava Bar відсвяткував свою першу річницю. За цей час було випито море натурального іспанського вина, з'їдено сотні кілограм смачних устриць, а весь гастрономічний Київ дізнався, де і першим, і другим можна насолоджуватися за доступними цінами!
Редакція RestOn вирішила привітати заклад з річницею, присвятивши Oysters Cava Bar наш новий огляд!
Локація
Більшість любителів іспанських вин і устриць знають, що Oysters Cava Bar знаходиться на першому поверсі ТРЦ Océan plaza. Але якщо ви ще тільки стали на стежку гурмана, запам'ятовуйте адресу: вулиця Антоновича, 176.
Орієнтир: 300-тонний акваріум.
Ще одна локація, де можна знайти концептуальний Oysters Cava Bar - це ТРЦ Lavina Mall, який знаходиться за адресою вулиця Берковецька, 6.
Концепція
З моменту відкриття і до цього дня Oysters Cava Bar переслідує лише одну, але дуже амбітну мету: розкрити різноманіття іспанських вин українським гурманам і розбудити в них неприборкану любов до свіжих устриць і морепродуктів в цілому.
Для того щоб дозволити собі подібні ласощі міг кожен бажаючий, цінова політика в Oysters Cava Bar - більш ніж демократична, так як відвідувач має можливість придбати все, що йому сподобається, за ціною імпортерів. Наприклад, ціни на натуральне іспанське вино тут стартують від 38 грн./келих і від 198 грн./пляшку, а устриці, які доставляють в ресторан з Іспанії, тут пропонують за неймовірною для Києва вартостю - від 38 грн./штуку.
Інтер'єр
Так як Oysters Cava Bar знаходиться прямо в багатолюдному і шумному ТРЦ Ocean Plaza, перед дизайнерами стояло завдання зробити заклад максимально затишним і комфортним. З цією метою ресторан по всьому периметру оточений загартованим склом, а всередині розділений на дві зони - барну і зону для гостей.
Для того щоб зробити зону для відвідувачів максимально комфортною, створити атмосферу відпочинку «як вдома», територію між диванчиками озеленили. Це зробило обстановку в закладі більш приватною.
Що ж стосується барної зони, то її доповнили зручними дерев'яними стільцями з оригінальним дизайном і акваріумом, в якому зберігається головна кулінарна гордість Oysters Cava Bar - устриці.
Особливість
По периметру барну зону оточує оригінальна винна інсталяція.
Кухня і вино
У самій назві Oysters Cava Bar криється кулінарна концепція закладу. В основі меню закладу устриці й вина Cava. Їх виробляють тільки в Каталонії (Іспанія) і привозять в ресторан безпосередньо, не привертаючи посередників.
У випадку зі настільки вишуканими делікатесами, дуже важлива їх свіжість і правильне зберігання. На щастя, Oysters Cava Bar переживати нема за що. Тут представлений найширший асортимент устриць в Києві (від 38 грн./штуку). В ресторан їх завозять чотири рази на тиждень прямо з Іспанії. Зберігаються вони в спеціальному акваріумі, що гарантує їх безпечне вживання.
Приблизно те ж саме можна сказати і про винну карту закладу. У ній представлено 20 різновидів вин з Каталонії Cava, які здатні задовольнити навіть найвибагливіших винолюбів і цінителів якісного алкоголю (від 38 грн./келих, від 198 грн./пляшку).
Безумовно, ми рекомендуємо вам спробувати Oysters Cava Bar плато дель мaр (438 грн.), яке складається з креветок, французьких буллот і устриць. Дуже освіжаюча добірка морських делікатесів, яка безсумнівно розширить ваш гастрономічний кругозір. Однозначно, ви не помилитеся, якщо доповните свою трапезу брускетто з вугром і авокадо (48 грн.), а також салатом з руколи з креветками (88 грн.) і пляшкою Vegaverde з освіжаючими фруктовими нотками (198 грн./пляшку).
Must try:
- Буллoти з соусом йoлі за 88 грн./порцію;
- Cava Ice за 98 грн.;
- Blue Moscato за 38 грн./келих;
- Панна котта «Дюшес» за 38 грн.;
- Французький круасан з джемом за 38 грн.
Адреса: вул. Антоновича, 176; вул. Берковецька, 6