Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

RestOn дізнався, що недавно шеф-кухар Suluguni Димитрій Болквадзе оновив меню ресторану і пропонує гостям оригінальні та смачні новинки. Ми вже познайомилися з ними - ділимося гастро-враженнями у новому огляді!

 

Новинки меню

Настала холодна пора року, але команда ресторану Suluguni до цього давно готова - тут радо зігріють улюблених гостей не тільки грузинською гостинністю, а й новими осінніми стравами!

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Легкий процес приготування - це не про шеф-кухаря ресторану Suluguni. Димитрій Болквадзе регулярно радує гостей ресторану смачними новинками - цього разу він також не відступив від своїх правил.

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Рулет з запеченого перцю з сиром надугі і телячим язиком (145 грн.) тут роблять з болгарського перцю, який попередньо запікають на вугіллі, очищають від шкіри, акуратно відбивають і тільки після цього загортають начинку.

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Бульйон для супу з бичачих хвостів і міні-хінкалі (119 грн.) Готують 5-6 годин - це потрібно для того, щоб м'ясо стало дуже м'яким, а бульйон вийшов наваристим. Суп не тільки цікавий за смаком і своїм зовнішнім виглядом, але також дуже корисний (особливо для кісток). Гостроту бульйону балансують ніжні на смак хінкалі з грибами, які готуються окремо і додаються при подачі.

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Якщо ви хочете, щоб салат був не тільки легким, але і ситним, тоді спробуйте новинку від шефа - салат з запеченим ростбіфом і міксом зелені (279 грн.). По-перше, дуже м'який та ніжний ростбіф, а по-друге, насичена і смачна заправка салату горіховим соусом не залишать нікого байдужими. Доповнює салат карамелізоване яблуко і кунжут.

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Тісто і сир - флагмани грузинської кухні. Так що нові страви просто не могли відбутися без цього поєднання, тому ачму (95 грн.) рекомендуємо спробувати обов'язково. Це 6 шарів найтоншого тіста, між якими щедро викладені сулугуні та імеретинський сир. Подається страва з соусом на основі мацоні і тархуна. Кислуватий соус підкреслює ніжний смак сиру.

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

М'ясний фаворит серед гостей ресторану Suluguni - це бараняча лопатка на кістці (99 грн./100 гр.). Перед тим як подати її вам на стіл, її маринують 2 доби, а потім 8 годин запікають в пергаменті і фользі. Завдяки особливому маринаду і унікальному способу приготування, м'ясо виходить дуже ніжним, ароматним, воно саме відходить від кістки, роблячи процес оброблення лопатки легким і простим. При подачі страву підпалюють - дуже ефектне видовище, яке ми рекомендуємо вам побачити!

obzor_suluguni_new_meny_11_2019_7

 

Не забув Димитрій Болквадзе і про любителів солодкого - серед новинок від шефа відразу два десерта. Шоколадний торт (119 грн.) і трюфельний чізкейк (139 грн.). Перший десерт - улюблена класика як для дорослих, так і для дітей. Він насичений за смаком, шоколадний і щільний за текстурою. А другий, навпаки, ніжний, легкий, муссовий і незвичайний. Так що обирайте свій варіант!

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Всі новинки (і не тільки) рекомендуємо куштувати тільки з грузинським вином. Винна карта представлена ​​в широкому асортименті тільки грузинських вин і по дуже лояльним цінам (від 95 грн. за келих). Ігристі, домашні, рожеві, білі, помаранчеві або вина з квері... А що оберете ви?

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Спеціальні пропозиції:

  • Кожної п'ятниці та суботи - жива музика на сцені Suluguni.
  • Щомісяця в ресторані Suluguni проходять винні дегустації або винні заходи. Так що стежте за анонсами у соціальних мережах.
  • 20% знижка для іменинників.
  • Спеціальні умови для банкетів, корпоративів і тімбілдінгів.
  • Бізнес-ланчі за приємною ціною: 120-150 грн.
  • По суботах і неділях в ресторані Suluguni працює няня, так що ваші діти будуть під надійним наглядом.
  • Щонеділі в ресторані Suluguni проходять дитячі кулінарні майстер-класи.

 

Новий сезон в Suluguni: дегустуємо новинки від шефа

 

Suluguni - це Грузія у самому серці Києва, тут живе її яскравий колорит і атмосфера. Команда ресторану поважаєгрузинські традиції, гідно представляє національні страви і щедрість країни.

Так що не відмовляйте собі в гастрономічно-естетичному задоволенні спробувати Грузію на смак - бронюйте стіл в Suluguni і приходьте підняти келих-другий за її гостинність і не тільки!

 

Адреса: Музейний провулок, 10.

Час роботи: з 11:00 до 23:00.

 

Автор: Світлана Ефимець; Фотографії: власність закладу
Огляд
08.11.19
332
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: