Найстаріший заклад Трускавця тепер з ребрендингом від Діми Борисова.
Концепція
Самому закладу вже 47 років. Це найстаріший ресторан міста. До ребрендингу він звався «Колиба», але з приходом команди Діми Борисова назву змінили (і не тільки її).
Засновники розповіли нам, що познайомилися з київським ресторатором півроку тому на тренінгу і вирішили разом змінити заклад. Оновили практично все — інтер'єр, меню і значну частину команди. Тепер Trembita — це сучасний заміський ресторан закарпатської кухні, з альтанками, ставком і найсмачнішими в місті шашликами.
Локація
Трускавець — одне з головних курортних міст країни. Сюди приїжджають пити мінеральну воду і насолоджуватися неспішним відпочинком.
Ресторан знаходиться на околиці міста, в стороні від туристичних шляхів. Тут добре ховатися в тіні дерев і вдихати чисте карпатське повітря упереміш зі спокусливими ароматами свіжого м'яса на грилі.
На території площею в півгектара розташувалися основна будівля з двома залами і вісім альтанок. Навколо багато зелені, є дитячий майданчик і ставок з рибами і черепахою. Також поруч є невелика вілла, де можна зупинитися.
Інтер'єр
Trembita — мало не єдина будівля в Трускавці, повністю побудована зі зрубу. Саме така конструкція забезпечує приємну природну прохолоду, яка панує всередині і яку вже мало де зустрінеш.
Стіни залів прикрашені на манер київської «Останньої барикади», на підлозі і стелі — килими з українськими мотивами. У другому залі — абсолютно приголомшлива стара люстра, яку осучаснили і декорували бусами. Ну а для холодних зимових вечорів всередині є камін.
Зовні будівлю оточили вісім альтанок, в кожній з яких вільно може розміститися до шести людей.
Кухня і бар
Кухня закладу — сучасна українська. Нове меню розробляв Діма Опанасенко, бренд-шеф сім'ї ресторанів Діми Борисова. Головною фішкою закладу вирішили залишити страви на грилі, тому що тутешні шашлики давно вважаються кращими в місті. Тільки тепер готують їх на новому робата-грилі. Знаходиться він на вулиці і гості, якщо захочуть, можуть спостерігати за процесом приготування. До всіх страв з мангалу подають овочі і соус.
"Раніше меню було більше, і бувало, що якусь із страв ми не могли приготувати. Зараз кількість позицій в ньому зменшили, і тепер можемо гарантувати, що ви точно отримаєте бажану страву", — кажуть засновники.
Зараз в меню кілька видів канапок і вареників у фірмовій подачі, хумус, домашня ковбаса і кров'янка, асорті карпатських сирів, салати з бринзою і лососем, грибна юшка та бограч, банош, шашлик і стейки, короп і форель з овочами. На десерт — морозиво, вишневий торт, шоколадний фондан і вареники з вишнею.
Must try:
- Бутерброд з томатами і бринзою — 39 грн
- Юшка з лісових грибів — 78 грн
- Вареники з м'ясом мангалиці — 78 грн
- Смажені шматочки філе коропа в медовій глазурі з овочами — 128 грн
- Шашлик з яловичини — 128 грн/200 г
- Банош з овечою бринзою і білими грибами — 69 грн
У барній карті українські, грузинські, італійські, французькі, аргентинські і чилійські вина, пиво, віскі, ром, настоянки власного виробництва, лимонади, узвар і фреші.
Щовечора крім понеділка з 19:00 до 23:00 звучить жива музика. Приїжджайте пити воду, дихати карпатський повітрям і їсти смачну їжу!
Адреса: м Трускавець, вул. Городище, 7
Телефон: (063) 284 25 09