Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце (Київ): концептуальний ресторан HayLoft на ВДНГ

Осінь продовжує радувати нас новими ресторанами, де можна смачно поїсти та приємно провести час, милуючись її барвистими пейзажами. Сьогодні «під прицілом» редакції RestOn виявилася одна з таких локацій - ресторан сімейного відпочинку на природі HayLoft Ukrainian BBQ.

Заклад відкрився пару тижнів назад, але вже встиг зарекомендувати себе «на відмінно». Чим дивує ресторан, та які сюрпризи готує для своїх гостей - дізнайтеся першими з нашого огляду!

Локація

Ресторан HayLoft - нове концептуальне місце в самому серці парку ВДНХ. Знайти його дуже легко: достатньо зайти в парк із центрального входу і повернути праворуч. Буквально через 10 метрів ви побачите великий світлий напис з назвою закладу - HayLoft, що в перекладі означає «сінник».

Інтер'єр

Інтер'єр закладу розроблявся з нуля Юлією Латишевої та Оленою Брянцевою. Основний акцент - це натуральність у всьому. Сама конструкція ресторану - це карпатський фільфарок або колиба, яка виготовляється з натурального дерев'яного зрубу й побудована з урахуванням найсучасніших дизайнерських тенденцій.

Всі елементи декору виготовлялися вручну й втілили в собі ідеальне поєднання каменю, скла, сіна та натурального дерева. Столи оформлені у вигляді сот, наповнених сіном і сухими квітами, що надає приміщенню додатковий затишок і внутрішнє тепло.

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

 

Посадка основного залу ресторану складає 50-60 гостей. Приміщення виконане в формі кола, що робить його ідеальним місцем для проведення всіляких банкетів і свят. Команда закладу з великим задоволенням допоможе вам з оформленням залу та проведе будь-який ваш захід на найвищому рівні!

Крім основного, є також невеликий VIP-зал на 20-25 гостей з видом на карликовий сад, а влітку функціонує відкритий літній майданчик із лаунжевими столиками й зручними пуфами. Незабаром на радість усім маленьким гурманам тут також будуть запущені дитячі квест-кімнати.

Особливість

У ресторані HayLoft дивувати гостей будуть не тільки кухнею, але також шоу-програмами. Жива музика, діджеї, кавер-групи - тут не тільки смачно, але ще й цікаво!

Меню

У ресторані HayLoft кожен гість може відчути себе справжнім шеф-кухарем та створити власний унікальний салат. Тут є три основи, широкий список допінгредіентов і кілька різновидів соусів на будь-який смак. Гість може експериментувати з будь-якими поєднаннями й фантазувати по максимуму. Якщо ж ви сумніваєтеся у своєму творчо-кулінарному потенціалі та віддаєте перевагу рецепту від Шефа, зверніть увагу на рекомендовані ним салати «Цезар з куркою» за 99 грн., салат з лососем і сиром Філадельфія за 175 грн., тайський салат з телятиною за 149 грн .

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

 

Всі продукти, які використовуються в процесі приготування страв (за винятком деяких морепродуктів), локальні. Вони екологічно чисті й завжди свіжі. Це сприяє тому, що кухня в ресторані HayLoft завжди радує гостей своєю якістю та збалансованим смаком.

Особливе місце в меню займає також Ukrainian BBQ. І риба, і м'ясо виходять дуже смачними, так як готуються вони на відкритому вогні. На задньому дворі ресторану знаходиться мангал, а також гриль Big Green Egg, який об'єднує в собі коптильну піч, тандир, духовку й гриль. М'ясо під час готування щільно закривається всередині яйця, за рахунок чого виходить дуже ніжним і м'яким.

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

 

Меню ресторану європейське (бренд-шеф - Людмила Семеха). Воно складається з холодних закусок (смореброди від 95 грн. до 125 грн.), страв, приготовлених на грилі (м'ясо - від 115 грн. до 225 грн.), салатів «Зроби сам» та десертів (від 25 грн. до 59 грн .). Крім стандартного меню, в ресторані HayLoft діє також банкетне. У ньому більше салатів, закусок, а також є шашлик.

Барна карта

Бар-менеджер ресторану - Галина Третяк - подбала про те, щоб в барі було представлено все, що потрібно для справжнього гурмана. Багато гарячих коктейлів, глінтвейни, гроги, какао для діток, авторські настоянки й коктейлі на будь-який смак... Є все і навіть трішки більше.

З безалкогольних напоїв рекомендуємо звернути увагу на лимонад власного приготування: малина-базилік, обліпиха-розмарин, полуниця-грейпфрут (всі по 45 грн.).

Новое место (Киев): концептуальный ресторан HayLoft на ВДНХ

Спеціальні пропозиції:

  1. 20% знижки для іменинників.
  2. Немає фіксованої суми депозиту.
  3.  Кальян - від 205 грн.
  4. 20% знижки на основне меню.

Бізнес-ланчі за 49 грн. і 69 грн. (ціна залежить від кількості страв) з понеділка по п'ятницю з 12:00 до 16:00.


Must try:

  • Смореброд з лососем і сиром Дор Блю за 120 грн.;
  • Стейк із телятини «Шатобріан» за 225 грн.;
  • Дорадо, Лаврак на грилі за 215 грн.;
  • Шоколадний фондан за 59 грн.;
  • Кава по-ірландськи за 75 грн.

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладу
Заклад
23.10.17
9848
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: