Якщо є час працювати – знайдеться час і байдикувати. А якщо зіставити з цим хороший алкоголь і відмінну компанію, то вийде гарна вечірка.
Про неї, про корисне неробство і про правильне похмілля знають в барі Бездельники. Саме туди і відправилася редакція RestOn на розвідку. Що пропонує нове місце – далі в огляді.
Концепція
Команда закладу впевнена, що запорука щасливого життя – вміння смачно його наповнювати і майстерно ним розпоряджатися. Саме тому відкритий ними бар «Бездельники» – це суцільна творчість, арт і трохи здорового відриву.
Заклад відкрився 1 листопада в тестовому режимі, а через два місяці, з 20 грудня, вже радує своїх гостей цілодобовим форматом. Концепт бару передбачає циклічне похмілля. Вдень це авторська кухня з келихом ігристого, а ввечері – алкоголь міцніше з танцями до ранку. До слова, за відрив в закладі відповідає відома багатьом тусовщикам діджей Катруся Заубер, а головні веселощі щодня починаються з вечора, про детальний розклад яких можна дізнатися на facebook-сторінці бару.
Локація
Бар Бездельники знаходиться в самому центрі міста – на вулиці Саксаганського, 38. Сюди легко дістатися з будь-якої межі столиці, включаючи центр. Від Хрещатика – 5 хвилин їзди, а до площі Льва Толстого не більше 15 хвилин пішого кроку.
Інтер'єр
Бездельники – це одне лаконічне приміщення з безліччю деталей і місця для гостей. Одна зі стін закладу вміщує в себе бар з різноманітністю алкоголю і коктейльних напоїв. Біля нього – м'які барні стільці. Весь інший простір заповнений компактними піднесеними столиками і стилізованими кріслами. На стелі видніються червоні кулі і точкове освітлення, а загальний дизайн припускає м'які і теплі тони.
У закладі не беруться рахувати кількість посадочних місць, але запевняють, що кожному гостю буде весело і комфортно. Крім того, особливого шарму бару додає будка «Хорошей кухни», де є можливість поспостерігати за приготуванням замовлення.
Меню
Всі страви і напої у закладі – ретельно підібрана концепція цілодобового відпочинку. Вранці в закладі подають легкі і насичені сніданки з келихом ігристого. Наприклад, соковитий скрембл або хрусткі тости. Вдень і ввечері в меню є можливість обрати більш насичені основні страви, супи, м'ясні позиції і салати. А протягом усього дня – авторські напої, коктейлі та доповнення у вигляді закусок.
Крім цього, заклад пропонує своїм гостям різноманітність гарячих діпів з різними начинками і вуличну їжу пітаки - щось середнє між пітою і тако. Останні є як м'ясних, так і вегетаріанських варіантів.
Must try:
- Качина грудка з печеним камамбером, обліпиховим соусом та салатом зі шпинату і руколи – 295 грн
- Коктейль Raspberry Sour – 185 грн
- Гарячі діпи з яловичою щокою, полентою на молоці, стеблом селери і томатами – 135 грн
- Коктейль Mister Fox – 195 грн
- Рікотта з дорблю, інжиром і фісташками – 120 грн
Адреса: вул. Саксаганського, 38
Час роботи: цілодобово