«Ми таємно управляємо всіма курками світу» - слоган нового ресторану Holy Chick, який відкрився буквально днями в центрі Києва. Це must go для всіх, хто любить курку і авторські коктейлі! Чим ще дивує нова локація - далі в нашому огляді.
Локація
Holy Chick - новий ресторан від творців гучних The Cake, The Burger, The Bar. Він відкрився 1 жовтня за адресою Шота Руставелі, 16а (м. Палац Спорту) та вже зарекомендував себе як місце зі смачною кухнею, швидким обслуговуванням, сервісом і оригінальною барною картою.
Інтер'єр
Інтер'єр Holy Chick - це результат креативного мислення команди ресторану. Велика кількість ідей і деталей були придумані власниками, над інтер'єром працювала компанія YOD Design Lab під керівництвом Володимира Непийводи.
«Куряча» концепція простежується буквально з порога: майданчик на вході а-ля гламурний курник, дверна ручка у формі курячої лапи, виробничий конвеєр на стелі, де замість курочок висять келихи... Виглядає незвично, цікаво та, безсумнівно, запам'ятовується!
Особливу увагу було приділено деталям: ліплення на стелях, люстри з дроту, які були створені вручну, концептуальні таблички зі смішними написами, картки зі стравами, оригінальний посуд... Начебто все просто й легко, але насправді опрацьовано до дрібниць.
Особливість
Приміщення розділене на два поверхи. На першому розташований основний зал (60-80 гостей), а на другому так званий «курник» - невелике приміщення (15-20 гостей).
Меню та барна карта
Команда Holy Chick переконана, що саме у них в ресторані готують найсмачнішу курку в світі. Продукт на сто відсотків екологічно чистий, тому що курей вирощують на спеціальній фермі, де годують тільки органічними продуктами, правильно доглядають за птахами й стежать за їх здоров'ям.
Для приготування підходять птиці чіткої калабровки. Уже в ресторані їх маринують по секретній технології та готують в спеціальній печі, яку компанія Хоспер розробила за спецзамовленням. Така піч є тільки в ресторані Holy Chick. Курка, приготовлена в такій печі, ніжна, м'яка й трохи підкопчена. Для того щоб максимально розкрити смак птахів, до страв тут пропонують різні соуси, наприклад, варіацію на тему соусу «Песто» з кінзою, петрушкою, базиліком на основі оливкового масла та традиційний французький соус «Айолі».
Назвати меню ресторану Holy Chick лаконічним - це нічого не сказати. З їжі тут представлено всього 7 позицій: курка мрії (320 грн.), ½ курки мрії (190 грн.), салат з половиною курки (240 грн.), куряча шаверма (240 грн.) та десерти (чуррос з шоколадним соусом, cinnamon roll і вафельні трубочки зі згущеним молоком - все по 60 грн.). Страви готуються і подаються досить швидко (10-15 хвилин), а порції - несподівано великі. Є можливість замовити страви на винос.
Згодом меню буде доповнюватися новими позиціями з курки, але страв все одно буде небагато. Чим менше меню - тим простіше гостю зробити вибір.
Асортимент барної карти ресторану Holy Chick досить великий: це 16 авторських коктейлів (від 100 грн. до 250 грн.), а також смузі (110 грн.), мілк-шейк (90 грн.), чай (90 грн.), кава (від 40 грн.) та традиційний алкоголь (вино, горілка, віскі й т.д.).
Must try:
- Курка мрії за 320 грн.;
- Куряча шаверма за 240 грн.;
- Латте солона карамель за 80 грн.;
- Коктейль «Chinese Sling» за 250 грн.;
- Коктейль «Old Fashioned» за 100 грн.
Адреса: Шота Руставелі 16а.
Коли: з 12:00 до останнього гостя.