Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

Піца - страва з хіт-параду наших думок. Класика складає серйозну конкуренцію винаходам, процес приготування та якість інгредієнтів вирішують все. Куди піти, щоб не прогадати - вже розповідаємо!

Vino e Cucina

Три поверхи of dreamlife - ось як це виглядає. Побачення, бізнес зустріч чи вечір з друзями - нащо шукати привід, якщо приїхати сюди хочеться просто так? У меню як звична Маргарита, Пепероні та Чотири сири, так і авторська піца з горгонзолою, інжиром та ягодами. Найкраще смакує з бокалом вина з широкої енотеки (сомельє натякне, що саме обрати).

Ціни - від 199 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: вул. Січових стрільців, 82

Коли: з 08:00 до 00:00

Fabius

Щоб потрапити до Італії не поспішайте реєструватись на рейс до Риму. Усе є у Fabius. Піцу готують із сиром власного приготування, домашніми овочами та зеленню. Зверніть увагу на Море е Монті з вершками, креветками та на Сіциліану, де анчоуси у тандемі з базиліком, орегано та каперсами.

Ціни - віл 190 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: Столичне шосе, 70

Коли: з 11:00 до 00:00

Spezzo

Чотири сири та чотири сири... А що як "Чотири м’яса" чи "Сан-Даніеле"? Багато пікантної салямі, моцарелла, соус, тонке хрустке тісто - не переживайте, до літа ще далеко. Все можна.

Тож однозначно ще варто спробувати і "Пера Бьянка". Це - клондайк смаку: горгонзола, груша, моцарелла, мед і вершковий соус. Смакота, правда?

Ціни - від 110 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а

Коли: з 10:00 до 23:45

Mimosa Brooklyn Pizza

Mimosa вже встигла стати трендом. Особливо така важлива частина закладу, як бруклінська піца: хрусткий корж, тісто повільної ферментації. Довгі розповіді були б злочином, потрібно приїжджати і пробувати. Два слова як наведення: з лисичками.

Ціни - від 139 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: вул. Басейна, 1/2

Коли: з 09:00 до 23:00 

Viva Oliva NAPOLETANA

Якщо в Києві і є автентична піца, то її точно готують тут. У Napoletana випікають саме неаполітанську піцу, визнану культурною спадщиною ЮНЕСКО. Вона повністю відповідає статусу: італійське борошно та основні інгредієнти, дров'яна піч та шеф-піцайоло Маріо Сіані з Неаполя. З готовим тістом працюють виключно руками, випікають на камені при температурі 450-500 °С протягом хвилини - так піцца залишається тоненькою, з пухким краєм та соковитою начинкоюсардинами.

В основному меню є як незаперечна класика на кшталт Маргарити, так і смаки, властиві різних куточках Італії. Наприклад, Ірпінь з білими грибами і ковбасками або Ла Дженовезе з соусом песто і томатами черрі.

Ціни - від 99 до 329 грн за піцу. 

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

Де: вул. Пушкінська, 16

Коли: з 08:00 до 23:00

Capo di Monte

Почнемо з класики чи одразу до цікавенького? Наприклад, тут є піца з хумусом, тут є піца з хумуосм, якій дуже зрадіє ваш організм. А ще - безпрограшний мікс солоного й солодкого - груша з горгонзолою у вершковому соусі. І, звичайно, зверніть увагу на фірмову піцу Capo di Monte з білими грибами та трюфельною пастою. Впевнені, цей смак запам’ятається назавжди.

Ціни - від 135 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: вул. Саксаганського, 35

Коли: з 10:00 до 23:00

Руккола

Лисички і моцарелла, бекон і гостра салямі, апетитна шинка і чеддер - тепер в улюбленому сімейному кафе "Рукола" можна спробувати ще й новинку! У Сіцилійской піци величезні бортики, якими можна вимакати насичений соус до останньої крапельки. Ще більше начинки, більше смаку, більше задоволення.

Ціни - від 99 грн, Сицилійська піца від 240 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: вул. Велика Васильківська, 57/3; вул. Антоновича, 176; вул. Сагайдачного, 22/1; вул. Гната Юри,13; пр. Перемоги, 33/1; вул. Богдана Хмельницького, 16-22; пр. В. Маяковського, 43/2; вул. Будівельників, 40; вул. Хрещатик, 24

Коли: з 08:00 до 00:00

IL RICCIO

У ресторані є два головні акценти - риба та морепродукти. Тому піца з креветками, томатно-вершковим соусом, моцарелою і руколою - однозначний must try. А любителям новинок рекомендуємо тандем артишоків та солодкої паприки, прикрашений фінальним акордом з ніжного томатного соусу.

Ціни - від 135 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: Контрактова площа, 8

Коли: з 12:00 до 00:00

Napule

Пиццайоло з Неаполя, борошно звідти ж. Позиції меню на італійському. Але не переживайте! Вас зорієнтують і підкажуть. Запечена свинина, тигрові креветки, лосось, білі гриби - не можете вибрати одну начинку з дійсно великого списку? Замовте по половинці різних видів піци. Хоп - і очі не розбігаються, і смакові рецептори в екстазі.

Ціни - від 129 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: вул. Мечникова, 9

Коли: з 12:00 до 23:00

Guramma Italiana

Панорамний вид на печерські схили навіює думки про dolce vita, а зал наповнюється ароматом свіжо піци. Її пиццайоло за кілька хвилин підрум'янює в дровяній печі. Чотири сири, трюфель з білими грибами, Маргарита або Диявола - як ви сьогодні налаштовані? Втім, приїжджайте, на місці розберетесь.

Ціни - від 190 грн.

Неаполітанський гайд: одна піца - добре, та можна одразу й декілька

 

Де: Дніпровський узвіз, 1

Коли: з 12:00 до 0:00

 

Автор: Маша Юшина; Фотографії: власність закладів
Підбірка
01.02.19
1555
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: