Красиво і зі смаком: преміум-ресторани Києва для вашого банкету

Підбірка
30.10.19
8105

Зима вже близько... А, значить, настає епоха корпоративів, банкетів і не тільки новорічних. Якщо ви готуєтеся до свята і саме в пошуку місця для його проведення, наша підбірка вам стане в нагоді. Ми зібрали преміум-локації Києва, які, без перебільшення, ідеальні для проведення банкетів і не тільки!

 

Buddha-Bar

11 жовтня у Києві відбулося відкриття оновленого Buddha-bar - локації, яка є частиною всесвітньо відомої гастрономічної мережі. Вишуканий дизайн в ідеальному балансі розкоші і аскези, не порівнянний сервіс, майстерне поєднання паназіатських смаків перетворять ваше перебування в Buddha-Bar в незабутню relax-подорож!

Buddha-Bar Kyiv має три поверхи. На першому розташований ресторан, де ви можете насолоджуватися збалансованим поєднанням класичних рецептів з новими творами шефів в супроводі живої музики. Другий поверх, Lounge - це душа атмосферного Buddha-Bar з унікальним коктейльним меню, де ароматний кальян доповнять ваш приємний відпочинок під зачаровуючі ритми діджеїв. І Mezzanine, з якого відкривається неперевершений вид на статую великого Будди.

Також у вашому розпорядженні: власна сцена для виступу артистів і Led-екран розміром 4х2,8м.

 

В Buddha-Bar ви можете провести:

  • Корпоративні заходи;
  • Бенкети та фуршети;
  • Ділові зустрічі та дегустації;
  • Майстер-класи та презентації;
  • Тематичні весілля та інші свята.

 

 

Банкетні зали:

  • Загальна посадка - понад 1000 гостей.
  • Ресторан: банкет - 100 гостей, фуршет - 200 гостей;
  • Lounge: банкет - 150 гостей, фуршет - 350 гостей;
  • Mezzanine: банкет - 70 гостей, фуршет - 120 гостей;
  • Private Dining Room - окремий закритий зал на 20 гостей.

 

Де: вул. Хрещатик, 14.

Коли: з 18:00 до 02:00, пт і сб з 18:00 до 04:00.

Замовити банкет: +38 (097) 380 63 20.

Havana

Новий ресторан розташований в Наводницькому парку заворожує стильним інтер'єром - з яскравими елементами в декорі, розписом на стінах в тропічному стилі, оригінальними бетонними елементами в інтер'єрі та панорамним видом на Дніпро.

Без сумнівів, Havana "пропалює" серця, викликаючи гастрономічну залежність! Адже меню ресторану - це свобода до поєднання інгредієнтів, вибору страв і стилю їх подачі.

Тут створили атмосферу Куби, але з "зрозумілою" кухнею і усіма улюбленими стравами сучасної європейської кухні. Для тих, хто хоче більше екзотики є спеціальне меню в стилі Havana.

Ідеальна локація для святкування корпоративів, зустрічей з друзями і рідними, банкетів, вечірок і проведення заходів будь-якого формату і масштабу.

 

Банкетні зали:

  • Загальна посадка ресторану - до 350 гостей.
  • Зал з шоу-кухнею (до 40 гостей);
  • Основний зал (до 110 гостей);
  • 2 великих банкетних залу (до 84 і 80 гостей);
  • Камерний банкетний зал (до 36 гостей).

 

Де: Набережне шосе, 28.

Коли: з 12:00 до 24:00, пт і сб з 12:00 до 02:00.

Замовити захід: +38 (050) 396 70 38.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): Ресторан "Havana" на Набережному шосе

 

Причал

Затишний ресторан на березі Дніпра (в Наводницькому парку) з великими панорамними вікнами і мальовничими пейзажами. Завдяки прекрасному розташуванню, "Причал" дає можливість максимально відпочити і забути про суєту і вічному поспіху, які так характерні жителям галасливого Києва.

За смачні емоції гостей відповідає шеф-кухар - Олександр Абрамов. Кухня ресторану - ф'южн, а меню - дуже різноманітне. Завдяки широкому вибору страв, "Причал" є відмінним варіантом для святкувань дня народжень та корпоративів, адже кожен гість може вибрати блюдо собі до смаку.

Івент-менеджер допоможе з вибором меню, залу і форматом проведення заходу.

 

Банкетні зали:

  • Загальна місткість ресторану без урахування літніх терас - до 300 гостей.
  • Зали трансформуються під будь-який формат заходів за допомогою скляних розсувних перегородок.

 

Де: Набережне шосе, 11.

Коли: з 12:00 до 24:00.

Замовити захід: +38 (050) 383 12 12.

Villa Riviera

Villa Riviera - затишний ресторан на Лівому березі. Крізь великі панорамні вікна ресторану відкривається чудовий вид на Дніпро, який в будь-який час року радує своєю красою.

Кухня - італійська, а також авторська. Насолодитися нею сповна гостям допомагає чудове обслуговування, адже персонал ресторану дуже добре підібраний і навчений.

У дизайні Villa Riviera використовується багато дерева і міді, а також зелені і квітів. Особливою атмосферности залах також додають винні шафи і великі каміни, розташовані на першому і другому поверхах ресторану. Така натуральність в поєднанні з шикарним виглядом на Дніпро немов переносять гостя з Києва в якийсь гастрономічний оазис, даючи можливість максимально відпочити в Villa Riviera.

Розібратися з вибором меню, залу, а також форматом проведення заходу допоможе івент-менеджер Villa Riviera.

 

Банкетні зали:

  • Загальна посадка ресторану без урахування літніх терас - до 350 гостей.
  • Зали на 1-му поверсі (до 205 гостей);
  • Основний зал на 2-му поверсі (до 121 гостей);
  • Камерний банкетний зал (до 12 гостей).

 

Де: Дніпровська набережна, 14Д.

Коли: з 11:00 до 24:00.

Замовити захід: +38 (050) 353 97 96.

Fabius

Свято в затишному і красивому ресторані, розташованому в лісі, - це завжди гарна ідея. А додайте до цього ще висококласний сервіс, меню з широким вибором страв італійської та авторської кухні і різноманітність банкетних залів - все це є в ресторані Fabius!

Величезні панорамні вікна, з яких відкривається вид на сосновий ліс, власна сироварня, пекарня, еко-теплиця, велика винна і барна карти - все це робить Fabius ідеальним варіантом для святкування корпоративу!

 

Банкетні зали:

  • Загальна посадка без урахування літніх терас - до 450 гостей. З вибором залу і меню допоможе івент-менеджер.
  • На першому поверсі - банкетні зали від 200 гостей.
  • На другому поверсі - банкетні зали від 12 до 198 гостей.
  • Балкон - до 40 гостей.

 

Де: Столичне шосе, 70.

Коли: з 11:00 до 24:00, пт і сб з 11:00 до 02:00.

Замовити захід: +38 (050) 353 96 65.

Avalon

Преміальний ресторан Avalon в самому центрі Києва, який працює з 1992 року. Пропонує гостям європейську кухню з позиціями української і японської. Еталон якості на гастрономічній карті Києва, що володіє високим рівнем довіри гастрогурманів.

Що стосується банкетів, то Avalon ідеально підходить для їх святкувань. Тут гості можуть розміститися як в лаунж-ресторані, так і на терасі з видом на Золоті ворота і Володимирську церкву.

Банкетна пропозиція: 20% знижки або 250 грн. за відкриття пробки (корк фі). Деталі обговорюються з менеджером.

 

Банкетні зали:

  • Lounge: загальна кількість місць - 118; внутрішній зал - 34; зовнішній - 74; банкетний - 12.
  • Караоке: 1 поверх - 60 посадочних місць, 2 поверх - 25 гостей; віп - 12.
  • Тераса: літня тераса - 136 гостей; зимова тераса - 130 гостей.

 

Де: вул. Леонтовича, 3.

Коли: з 00:00 до 24:00.

Замовити захід: +38 (067) 482 62 83.

QUEEN

Місце для тих, хто звик відпочивати по-королівськи і не хоче відмовлятися від цього. Локація знаходиться в самому серці Києва і пропонує панорамний вид на Дніпро, що робить її прекрасним варіантом для проведення банкетів. Кожен день в ресторані "QUEEN" грає живе музика, в п'ятницю і суботу - DJ.

Кухня ресторану - авторська, японська та українська. Є велика винна карта, авторські коктейлі і кальяни. Завдяки наявності сцени з професійним звуковим та світловим обладнанням, великому екрану, тут здатні втілити в життя будь-яку святкову програму і ідею, а також допомогти з пошуком підрядників (фотограф, ведучий, діджей і т.д.).

 

Банкетні зали:

  • Основний зал розрахований на 200 - 600 гостей (200 - банкет, 600 - фуршет). В основному залі обладнана сцена з професійною звуковою та світловою апаратурою, а також великий екран.
  • VIP зал розрахований на 40 гостей (банкет) і 60-70 гостей (фуршет).

 

Де: Набережне шосе, 25.

Коли: з 17:00 до 24:00, пт і сб з 17:00 до 02:00.

Замовити банкет: +38 (067) 011 11 15.

Not Only Fish

Not Only Fish - ще одна ресторанна історія Міжнародного Холдингу Bulldozer Group. Ресторан азіатської кухні в центрі мальовничій столиці.

Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій. Головний концепт закладу - їжа і танці, звичайно, тому що за кулінарні спеціалітети відповідає шеф Олександр Алфимов, який вміло втілює всі найзаповітніші кулінарні бажання найвимогливіших гостей. Для вашого заходу персонал закладу підбере все по вашим побажанням: порекомендують локацію, допоможуть з організацією програми і музикантів.

 

Банкетні зали:

  • Просторий і вишуканий зал першого поверху на 65-70 посадочних місць і фуршет на 90 гостей;
  • Другий поверх розрахований на 80-120 посадочних місць і фуршет на 200 гостей;
  • Приватні VIP room на компанію з 12 гостей.

 

Де: Велика Васильківська, 94

Коли: нд-чт 12:00 до 24:00, пт і сб з 12:00 до 02:00.

Замовити банкет: +38 (098) 888 22 04.

 

Автор: Світлана Ефимець; Фотографії: власність закладів
load...
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Популярні заклади

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час:
<ПредСлед>
ПнВтСрЧтПтСбВс
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234