Зима вже близько... А, значить, настає епоха корпоративів, банкетів і не тільки новорічних. Якщо ви готуєтеся до свята і саме в пошуку місця для його проведення, наша підбірка вам стане в нагоді. Ми зібрали преміум-локації Києва, які, без перебільшення, ідеальні для проведення банкетів і не тільки!
Buddha-Bar
11 жовтня у Києві відбулося відкриття оновленого Buddha-bar - локації, яка є частиною всесвітньо відомої гастрономічної мережі. Вишуканий дизайн в ідеальному балансі розкоші і аскези, не порівнянний сервіс, майстерне поєднання паназіатських смаків перетворять ваше перебування в Buddha-Bar в незабутню relax-подорож!
Buddha-Bar Kyiv має три поверхи. На першому розташований ресторан, де ви можете насолоджуватися збалансованим поєднанням класичних рецептів з новими творами шефів в супроводі живої музики. Другий поверх, Lounge - це душа атмосферного Buddha-Bar з унікальним коктейльним меню, де ароматний кальян доповнять ваш приємний відпочинок під зачаровуючі ритми діджеїв. І Mezzanine, з якого відкривається неперевершений вид на статую великого Будди.
Також у вашому розпорядженні: власна сцена для виступу артистів і Led-екран розміром 4х2,8м.
В Buddha-Bar ви можете провести:
- Корпоративні заходи;
- Бенкети та фуршети;
- Ділові зустрічі та дегустації;
- Майстер-класи та презентації;
- Тематичні весілля та інші свята.
podborka_premium_banquet_10_2019_1
Банкетні зали:
- Загальна посадка - понад 1000 гостей.
- Ресторан: банкет - 100 гостей, фуршет - 200 гостей;
- Lounge: банкет - 150 гостей, фуршет - 350 гостей;
- Mezzanine: банкет - 70 гостей, фуршет - 120 гостей;
- Private Dining Room - окремий закритий зал на 20 гостей.
Де: вул. Хрещатик, 14.
Коли: з 18:00 до 02:00, пт і сб з 18:00 до 04:00.
Замовити банкет: +38 (097) 380 63 20.
Havana
Новий ресторан розташований в Наводницькому парку заворожує стильним інтер'єром - з яскравими елементами в декорі, розписом на стінах в тропічному стилі, оригінальними бетонними елементами в інтер'єрі та панорамним видом на Дніпро.
Без сумнівів, Havana "пропалює" серця, викликаючи гастрономічну залежність! Адже меню ресторану - це свобода до поєднання інгредієнтів, вибору страв і стилю їх подачі.
Тут створили атмосферу Куби, але з "зрозумілою" кухнею і усіма улюбленими стравами сучасної європейської кухні. Для тих, хто хоче більше екзотики є спеціальне меню в стилі Havana.
Ідеальна локація для святкування корпоративів, зустрічей з друзями і рідними, банкетів, вечірок і проведення заходів будь-якого формату і масштабу.
podborka_premium_banquet_10_2019_2
Банкетні зали:
- Загальна посадка ресторану - до 350 гостей.
- Зал з шоу-кухнею (до 40 гостей);
- Основний зал (до 110 гостей);
- 2 великих банкетних залу (до 84 і 80 гостей);
- Камерний банкетний зал (до 36 гостей).
Де: Набережне шосе, 28.
Коли: з 12:00 до 24:00, пт і сб з 12:00 до 02:00.
Замовити захід: +38 (050) 396 70 38.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): Ресторан "Havana" на Набережному шосе
Причал
Затишний ресторан на березі Дніпра (в Наводницькому парку) з великими панорамними вікнами і мальовничими пейзажами. Завдяки прекрасному розташуванню, "Причал" дає можливість максимально відпочити і забути про суєту і вічному поспіху, які так характерні жителям галасливого Києва.
За смачні емоції гостей відповідає шеф-кухар - Олександр Абрамов. Кухня ресторану - ф'южн, а меню - дуже різноманітне. Завдяки широкому вибору страв, "Причал" є відмінним варіантом для святкувань дня народжень та корпоративів, адже кожен гість може вибрати блюдо собі до смаку.
Івент-менеджер допоможе з вибором меню, залу і форматом проведення заходу.
podborka_premium_banquet_10_2019_3
Банкетні зали:
- Загальна місткість ресторану без урахування літніх терас - до 300 гостей.
- Зали трансформуються під будь-який формат заходів за допомогою скляних розсувних перегородок.
Де: Набережне шосе, 11.
Коли: з 12:00 до 24:00.
Замовити захід: +38 (050) 383 12 12.
Villa Riviera
Villa Riviera - затишний ресторан на Лівому березі. Крізь великі панорамні вікна ресторану відкривається чудовий вид на Дніпро, який в будь-який час року радує своєю красою.
Кухня - італійська, а також авторська. Насолодитися нею сповна гостям допомагає чудове обслуговування, адже персонал ресторану дуже добре підібраний і навчений.
У дизайні Villa Riviera використовується багато дерева і міді, а також зелені і квітів. Особливою атмосферности залах також додають винні шафи і великі каміни, розташовані на першому і другому поверхах ресторану. Така натуральність в поєднанні з шикарним виглядом на Дніпро немов переносять гостя з Києва в якийсь гастрономічний оазис, даючи можливість максимально відпочити в Villa Riviera.
Розібратися з вибором меню, залу, а також форматом проведення заходу допоможе івент-менеджер Villa Riviera.
podborka_premium_banquet_10_2019_4
Банкетні зали:
- Загальна посадка ресторану без урахування літніх терас - до 350 гостей.
- Зали на 1-му поверсі (до 205 гостей);
- Основний зал на 2-му поверсі (до 121 гостей);
- Камерний банкетний зал (до 12 гостей).
Де: Дніпровська набережна, 14Д.
Коли: з 11:00 до 24:00.
Замовити захід: +38 (050) 353 97 96.
Fabius
Свято в затишному і красивому ресторані, розташованому в лісі, - це завжди гарна ідея. А додайте до цього ще висококласний сервіс, меню з широким вибором страв італійської та авторської кухні і різноманітність банкетних залів - все це є в ресторані Fabius!
Величезні панорамні вікна, з яких відкривається вид на сосновий ліс, власна сироварня, пекарня, еко-теплиця, велика винна і барна карти - все це робить Fabius ідеальним варіантом для святкування корпоративу!
podborka_premium_banquet_10_2019_5
Банкетні зали:
- Загальна посадка без урахування літніх терас - до 450 гостей. З вибором залу і меню допоможе івент-менеджер.
- На першому поверсі - банкетні зали від 200 гостей.
- На другому поверсі - банкетні зали від 12 до 198 гостей.
- Балкон - до 40 гостей.
Де: Столичне шосе, 70.
Коли: з 11:00 до 24:00, пт і сб з 11:00 до 02:00.
Замовити захід: +38 (050) 353 96 65.
Avalon
Преміальний ресторан Avalon в самому центрі Києва, який працює з 1992 року. Пропонує гостям європейську кухню з позиціями української і японської. Еталон якості на гастрономічній карті Києва, що володіє високим рівнем довіри гастрогурманів.
Що стосується банкетів, то Avalon ідеально підходить для їх святкувань. Тут гості можуть розміститися як в лаунж-ресторані, так і на терасі з видом на Золоті ворота і Володимирську церкву.
Банкетна пропозиція: 20% знижки або 250 грн. за відкриття пробки (корк фі). Деталі обговорюються з менеджером.
podborka_premium_banquet_10_2019_6
Банкетні зали:
- Lounge: загальна кількість місць - 118; внутрішній зал - 34; зовнішній - 74; банкетний - 12.
- Караоке: 1 поверх - 60 посадочних місць, 2 поверх - 25 гостей; віп - 12.
- Тераса: літня тераса - 136 гостей; зимова тераса - 130 гостей.
Де: вул. Леонтовича, 3.
Коли: з 00:00 до 24:00.
Замовити захід: +38 (067) 482 62 83.
QUEEN
Місце для тих, хто звик відпочивати по-королівськи і не хоче відмовлятися від цього. Локація знаходиться в самому серці Києва і пропонує панорамний вид на Дніпро, що робить її прекрасним варіантом для проведення банкетів. Кожен день в ресторані "QUEEN" грає живе музика, в п'ятницю і суботу - DJ.
Кухня ресторану - авторська, японська та українська. Є велика винна карта, авторські коктейлі і кальяни. Завдяки наявності сцени з професійним звуковим та світловим обладнанням, великому екрану, тут здатні втілити в життя будь-яку святкову програму і ідею, а також допомогти з пошуком підрядників (фотограф, ведучий, діджей і т.д.).
podborka_premium_banquet_10_2019_7
Банкетні зали:
- Основний зал розрахований на 200 - 600 гостей (200 - банкет, 600 - фуршет). В основному залі обладнана сцена з професійною звуковою та світловою апаратурою, а також великий екран.
- VIP зал розрахований на 40 гостей (банкет) і 60-70 гостей (фуршет).
Де: Набережне шосе, 25.
Коли: з 17:00 до 24:00, пт і сб з 17:00 до 02:00.
Замовити банкет: +38 (067) 011 11 15.
Not Only Fish
Not Only Fish - ще одна ресторанна історія Міжнародного Холдингу Bulldozer Group. Ресторан азіатської кухні в центрі мальовничій столиці.
Витончений, лаконічний, з пікантним смаком кращих східних традицій. Головний концепт закладу - їжа і танці, звичайно, тому що за кулінарні спеціалітети відповідає шеф Олександр Алфимов, який вміло втілює всі найзаповітніші кулінарні бажання найвимогливіших гостей. Для вашого заходу персонал закладу підбере все по вашим побажанням: порекомендують локацію, допоможуть з організацією програми і музикантів.
podborka_premium_banquet_10_2019_8
Банкетні зали:
- Просторий і вишуканий зал першого поверху на 65-70 посадочних місць і фуршет на 90 гостей;
- Другий поверх розрахований на 80-120 посадочних місць і фуршет на 200 гостей;
- Приватні VIP room на компанію з 12 гостей.
Де: Велика Васильківська, 94
Коли: нд-чт 12:00 до 24:00, пт і сб з 12:00 до 02:00.
Замовити банкет: +38 (098) 888 22 04.