Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

Паста, піца, фокача... Ці слова звучать, немов пісня для гастрогурмана, приносячи разом із собою цілу гаму смакових вражень і естетичного задоволення... У вас такі ж відчуття? Тоді ласкаво просимо  у світ італійської кухні - прекрасної героїні нашої нової підбірки!

 

Fabius

Чарівне місце для дивовижного відпочинку і єднання з природою, де розкіш витає в повітрі, наповнюючи гостей енергією і теплотою.

Страви класичної італійської кухні приємно порадують гурманів своїм ідеальним смаком, як і авторські новинки від шеф-кухаря ресторану.

Ресторан Fabius пропонує гостям сири з власної сироварні - більше 10-ти різновидів. Також тут самостійно вирощують в еко теплиці овочі та зелень, а стейки готують з американського м'яса породи Чорний Ангус.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Салат з креветками і диким тунцем (445 грн.);
  • Крем-суп з лісових грибів (265 грн.);
  • Карпаччо з телятини з заправкою з білого трюфеля (310 грн.).

 

Де: Столичне шосе, 70.

Коли: з 11:00 до 24:00, пт і сб з 11:00 до 02:00.

Spezzo

Італія ближче, ніж здається - такий девіз мережі італійських ресторанів Spezzo. Сьогодні в Києві представлено вже три локації: на Русанівці, Льва Толстого і на Великій Васильківській. На радість гастрогурманів, в кожній з локацій можна знайти свіжоспечений хліб з власної пекарні, а також сири власного виробництва ресторанів мережі Spezzo.

У меню - класичні італійські страви у своєму традиційному виконанні, так що тільки тут ви можете спробувати "ту саму" італійську піцу на тонкому тісті.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Тарілка сирів власного виробництва (268 грн.);
  • Паштет по-тоскански (98 грн.);
  • Куряче філе з брокколі і грибами у вершковому соусі (184 грн.).

 

Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3.

Коли: графік роботи уточнюйте на сторінках ресторанів.

Tarantino Italian&Grill

Приклад домашнього затишку в італійській інтерпретації. Тут можна познайомитися з традиціями італійської кухні, але не без авторського "привіту" шеф-кухаря закладу.

Гастрономічна гордість ресторану Tarantino Italian&Grill - це страви, приготовлені на вугіллі. Завдяки такому способу приготування м'ясо і риба набувають просто дивовижний смак, розкриваючись неймовірними гастрономічними нотами в стейках, бургерах і т.д. А справжня неаполітанська дров'яна піч надає закладу особливий шик, і заодно дає можливість приготувати італійську піцу за ексклюзивними і класичними рецептами.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Бургер "Тарантіно" (184 грн.);
  • Тальята з брокколі і соусом Деміглас (219 грн.);
  • Тартар з креветок на подушці з авокадо (198 грн.).

 

Де: Русанівська Набережна, 10.

Коли: з 12:00 до 24:00.

IL RICCIO

Ресторан на Контрактовій, де шанують традиції італійської кухні і привчають до них столичних гастрогурманів. Особливо хочеться відзначити не тільки кухню, але також і архітектуру закладу. Адже кожен елемент дизайну - це данина історії, яку тут бережуть і шанують.

Що ж стосується кухні, то в IL RICCIO пропонують гостям італійське меню з легким авторським акцентом від шеф-кухаря. Готують виключно зі свіжої риби і морепродуктів, а смак страв підкреслюють вишуканим вином із шикарної винотеки ресторану.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Крудо з тунця з щавлевим морозивом і гаспачо-желе з кремом з горгонзоли (355 грн.);
  • Папарделе з лобстерами і томатним соусом (825 грн.);
  • Оссобуко з шафрановим різотто (355 грн.).

 

Де: Контрактова площа, 8.

Коли: з 12:00 до 24:00, пт і сб з 12:00 до 02:00.

Villa Riviera

Чудовий панорамний вид на затоку Дніпра, вишуканий інтер'єр, виконаний з натурального дерева і міді, велика кількість зелені і квітів... Безсумнівно, ресторан Villa Riviera - це ідеальна локація для відпочинку з сім'єю, святкових банкетів, романтичних побачень і ділових обідів.

В одному із залів ресторану знаходиться шоу-кухня, так що ви можете спостерігати за тим, як у справжній печі готуються ваші улюблені італійські страви. А келих вина, підібраного професійним сомельє, смачно скрасить момент очікування і безсумнівно зробить ваше перебування в Villa Riviera ще більш приємним.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Тарту з тунця і авокадо (340 грн.);
  • Вителло тоннато (295 грн.);
  • Альфредо з куркою (185 грн.).

 

Де: Дніпровська набережна, 14Д.

Коли: з 11:00 до 24:00.

Toscana Grill

Ресторан, який знаходиться за межами Києва, але страви і вина, які тут пропонують, безсумнівно варті того, щоб приїхати за ними кілька зайвих км. Велична тераса з фонтаном, сосновий ліс навколо, свіже повітря і жива музика вечорами... Саме так виглядає ідеальна заміська локація, де варто відпочивати у будь-якому складі.

Меню ресторану - це італійська кухня з тосканськими спеціалітетами, а винна карта - гордість міжнародного значення. Адже в цьому році саме Toscana Grill очолив рейтинг AWARD of Excellence, який щорічно збирає ТОП ресторанів світу з кращими винними картами.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Капрезе з моцарелою Фьор ді лате (196 грн.);
  • Тосканський суп з сочевиці і ребра (215 грн.);
  • Чорний трюфель (179 грн.).

 

Де: м. Буча, вул. Шевченко, 2г.

Коли: з 09:00 до 24:00.

Vero Vero

Ресторан з італійською кухнею і атмосферою цієї сонячної улюбленої всіма країни. Влітку фаворитом столичних гастрогурманів є чудова тераса ресторану в зеленому сквері. А взимку естетично-гастрономічну подорож до Італії забезпечує інтер'єр, виконаний у дусі класичних італійських тратторій.

Кухня ресторану Vero Vero відома на весь Київ відмінною пастою, чудовим різотто, великим вибором піци, моцарелла-баром і смачними італійськими десертами. Приходьте куштувати!

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Мінестроне з соусом песто (122 грн.);
  • Філе дикого сибаса з чорним рисом (435 грн.);
  • Ніжний торт з кремом з манго та фісташок (165 грн.).

 

Де: вул. Іллінська, 18.

Коли: з 08:00 до 24:00.

Bigoli

Назва ресторану Bigoli позначає різновиди пасти, які в однойменному київському закладі готують зі справжньої італійської муки. Нескладно здогадатися, що меню закладу порадує любителів пасти своєю різноманітністю смаків і поєднань.

Крім страв із тіста радимо також звернути увагу на моцарелла-бар ресторану Bigoli, адже двічі в тиждень сюди привозять сирні ласощі прямо з Італії. До речі, пасту, випічку, італійські сири, ковбаси і т.д. ви можете придбати в гастрономічній лавці, котра працює при ресторані Bigoli.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Біголі з качкою (220 грн.);
  • Котлета по-міланськи з шафрановим різотто (295 грн.);
  • Фокачча з соусом песто і томатами (132 грн.).

 

Де: Кловський узвіз, 7-А.

Коли: з 08:00 до 24:00.

Montecchi Capuleti

Італія - ​​така різна, але така прекрасна. Саме багатогранність цієї країни пропонує побачити і оцінити на смак команда ресторану Montecchi Capuleti.

Capuleti - це тратторія з багаторічними традиціями сімейної cucinaitaliana. Тут вам великі столи для сімейних посиденьок і галасливих святкувань, а також такий рідний і близький аромат дров'яної печі.

Montecchi - це італійська hautecuisine, де є спеціальне витончене меню, приготовлене з продуктів виняткової якості.

Montecchi Capuleti - це різний настрій, різна Італія, але з однією спільною і дуже важливою рисою - тут вам завжди щиро раді.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Смажені креветки з тосканскими травами (298 грн.);
  • Сібас з овочами і пюре з зеленого горошку (319 грн.);
  • Печінка по-венеціанські з картопляним кремом і трюфеля пастою (286 грн.).

 

Де: вул. Щорса, 36В.

Коли: з 10:00 до 23:00.

Carpaccio

Мережа сімейних італійських ресторанів, де ніколи і нікому не буває нудно. Тут є власний ритм, атмосфера і темперамент, які приваблюють в ресторани Carpaccio жителів Києва і гостей столиці.

Меню закладів - це демократичний комфорт-фуд з урахуванням сезонності та гастрономічних трендів. Кожна страва - це Італія в своєму кращому прояві і красі.

До речі, тут ви можете не тільки спробувати Італію на смак, але також навчитися її готувати, відвідавши майстер-класи від шеф-кухаря ресторану, які проводяться регулярно.

Італійська кухня в ресторанах Києва: симфонія смаків і гастрономічних відтінків

 

Must try:

  • Гуакамоле з лососем, яйцем пашот, кукурудзяними чіпсами і руколою (184 грн.);
  • Биф тартар з каперсами, корнішонами, перепелиним яйцем і пармезаном (194 грн.);
  • Спагеті Фрутто ді Маре (294 грн.).

 

Де: Дніпровська набережна, 25; вул. Софіївська, 14.

Коли: з 12:00 до 23:00.

 

Автор: Світлана Єфимець; Фото: власність закладів
Підбірка
21.10.19
222
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: