УкраїнськаУкр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

Цезар з куркою, піца Маргарита, суші-роли і креветки на грилі... Набридла ця нехай і смачна, але все-таки банальщина? Тоді новий шорт-лист редакції RestOn буде вам до смаку, адже ми зібрали оригінальні, незвичайні і небанальні страви в ресторанах Києва!

 

Бургер із органічного м'яса в ресторані "QUEEN"

Ресторанний комплекс "QUEEN" - це перша українська локація, яка пропонує гостям їжу майбутнього - рослинне м'ясо, що не поступається за вмістом білка звичайному, але при цьому для його виробництва не потрібно шкодити тваринам і екології планети.

Так що тепер прислів'я "і вовки ситі, і вівці цілі" цілком собі реальне, і ви навіть можете переконатися в цьому, відвідавши "QUEEN". Адже саме з цього м'яса тут готують унікальний Beyond Burger, який на 100% складається з рослинних інгредієнтів, не містить глютен, сою і ГМО. Ви будете приємно здивовані його смаком!

Ціна за страву - 570 грн.

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

 

Де: Набережне шосе, 25.

Коли: з 12:00 до 06:00, пт і сб з 12:00 до 08:00.

Фірмовий рол без рису в ресторані "Buddha-Bar"

Ресторан "Buddha-Bar" був відкритий у Києві в 2008 році, восени 2019 локація повністю оновилася і постала перед своїми гостями в абсолютно новому світлі.

В меню багато авторських страв, які можна спробувати виключно в ресторанах світової мережі Buddha-Bar. Одна з таких - це фірмовий рол Buddha-Bar - в ньому немає рису, зате є чотири види риби і три соуса. Обов'язково спробуйте.

Ціна за страву - 390 грн.

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

 

Де: вул. Хрещатик, 14.

Коли: з 18:00 до 02:00, пт і сб з 18:00 до 04:00.

Котлета Карбонара в ресторані "Букет Côtelette"

Ресторан "Букет Côtelette" пропонує гостям найбільшу котлетну карту у світі. Тут котлети готують за фірмовими рецептами і не стримують себе у пориві креативу.

Пропонуємо спробувати котлету "Карбонара з беконом і сирним соусом", яка поєднує в собі італійську класику і фірмовий стиль закладу. Класичний соус для пасти Карбонара відмінно поєднується з авторської котлетою, а хрусткий бекон - зі свіжою зеленню.

Оригінально? Дуже. Смачно? Неймовірно! Так що бронюйте стіл і приходьте куштувати.

Ціна за страву - 155 грн.

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

 

Де: вул. Туполєва, 16е.

Коли: з 07:00 до 23:00.

Суп з бичачих хвостів у ресторані "Suluguni"

Грузинський ресторан "Suluguni" обожнює радувати гостей оригінальними і нестандартними стравами. І для того щоб створити таку новинку, команда закладу не шкодує ні своїх сил, ні часу.

Щоб подати вам на стіл суп з бичачих хвостів та міні-хінкалі, бульйон для нього готують 5-6 (!) годин - тільки так м'ясо стає дуже м'яким, а бульйон виходить наваристим. Суп не тільки смачний, цікавий за смаком і своїм зовнішнім виглядом, але також дуже корисний.

Ціна за страву - 119 грн.

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

 

Де: Музейний провулок, 10.

Коли: з 11:00 до 23:00.

Десерт "Кактус" у ресторані "Silk Road | Шовковий шлях"

Ресторан китайської кухні "Шовковий Шлях" пропонує гостям багато самобутніх страв, смак яких вас приємно порадує і здивує. Але ми хочемо звернути особливу увагу на десерт "Кактус". По-перше, тому що він дуже смачний - гармонійне поєднання ванільного біквіта і кулі з пюре цвіту кактуса Опунція здивує та порадує кожного гурмана. По-друге, тому що він гарний, і ця краса зачарує вас з першого погляду та шматочка. Приходьте куштувати!

Ціна за страву - 138 грн.

Гастрокреатив: незвичайні страви в ресторанах Києва

 

Де: вул. Казимира Малевича, 84.

Коли: з 11:00 до 23:00.

 

Автор: Світлана Єфимець; Фотографії: власність закладів
Шорт-лист
17.02.20
317
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: