Ресторан "Bigoli" - один із перших італійських закладів столиці. Основа кухні ресторану - паста, яку шеф готує з найкращої італійської муки. Саме завдяки одному з різновидів пасти - Біголі - заклад отримав свою назву. Тут ви скуштуєте справжні біголі з качкою, пасту з морепродуктами, равіолі з кроликом, тальятелле з білими грибами й інші традиційні італійські страви.
Також в закладі є унікальний Моцарелла-бар. Щотижня найкращу моцарелу буффало, буратту і страчателлу доставляють прямо з Італії, тому можна не сумніватися в їхній якості та свіжості. Компанувати моцарелу можна з будь-яким гарніром до смаку: італійськими ковбасками, томатами з соусом песто й базиліком, гострим печеним перцем.
Заклад вже 6 років поспіль отримує нагороду Wine Spectator за карту вин та поєднання вин зі стравами. Досвідчений сомельє допомагає гостям обрати вино за смаком.
У ресторані також працює гастрономічна крамниця, в якій гості можуть купити додому приготовлену в ресторані пасту, італійські антипасти, оливки, в'ялені помідори, італійські сири й ковбаси, випічку, оливкову олію і бальзамічний оцет.
Замовити столик (бронь столика, банкет) онлайн в ресторані "Bigoli" (Кловський узвіз, Київ) через RestOn!