Мексиканський ресторан ROJO OJO на Оболоні вже давно завоював любов гурманів пристрасно-смачними буріто і фахітос, коктейлями на будь-який смак, традиційними тако і 12-ма видами текіли. Це місце, де свято не закінчується ніколи, як і гарний настрій всіх відвідувачів ресторану.
Одна із традицій ресторану — кожні півроку шеф-кухар ROJO OJO радує гостей новим меню, адаптуючи топові позиції ресторану і створюючи нові страви. Ця осінь не стала винятком!
18 листопада ресторан презентував оновлене меню, яке радує новими фарбами, смаками і гастро-емоціями! Редакція RestOn вже знає, чим дивуватиме нове меню ROJO OJO своїх гостей — ділимося подробицями у новому огляді!
Від шеф-кухаря
Шеф-кухар ресторану ROJO OJO Дмитро Сухарченко про нове меню:
"Створюючи нові страви, я намагаюся враховувати загальну картину майбутнього меню. Адже дуже важливо, щоб кожне нове блюдо несло в собі не тільки вдало підібрані продукти, а й максимально правильний порядок поєднань кожного з них.
Перш ніж затвердити ту чи іншу страву, прикладається чимало роботи, починаючи від декількох дегустацій і закінчуючи навчанням всього персоналу. Але, скажу чесно, я дуже люблю своє ремесло, тому весь цей копіткий процес для мене щось більше, ніж просто робота.
Думаю, зі мною погодиться більшість шеф-кухарів, що найкраща нагорода за твою працю - це коли ти бачиш задоволення гостей від смаку твоїх страв".
На фото: Дмитро Сухарченко, шеф-повар
Про нове меню
Меню ROJO OJO змінилося на 1/3, але при цьому кожна його позиція зберегла основні принципи ресторану: смачно, красиво і багато.
ТОП-позиції, такі як крильця по-мексиканськи (158 грн.), Салат "Пескадор" з морепродуктами (257 грн.), Мексиканські реберця BBQ (295 грн.), Тако з тигровими креветками (325 грн), десерт "Три молока" (95 грн.) та ін. залишилися незмінними. Ви все так же можете насолоджуватися смаком улюблених страв — вони залишилися і в оновленому меню ресторану.
Що ж стосується новинок, то основний акцент був зроблений на гастрономічний тренд сучасності - боули. У новому меню ROJO OJO можна спробувати 4 різновида цієї страви — з куркою (178 грн.), яловичиною (190 грн.), креветками (345 грн.) і начос боул (160 грн.). Всі боули різнобарвні, красиві і смачні. У них немає яскраво вираженої мексиканської гостроти, але зате є пікантність і оригінальний смак, який, безсумнівно, знайде своїх поціновувачів.
obzor_menu_1
Також були додані тапас сет Uno з авокадо і в'яленими томатами/з маринованим лососем і ніжним крем-сиром/з чорничним конфітюром, дор блю і брі (239 грн.) і тапас сет Dos з ростбіфом і спаржевою квасолею/з хамоном і сиром брі/з томатами черрі, моцарелою і базиліком (215 грн.).
Ще одне ноу-хау - це сети на компанію. У меню були додані Фахіта сет для любителів м'яса з двома видами соусу (750 грн./1000 гр.) і сет з морепродуктами і соусом айоли для поціновувачів дарів морів (950 грн./800 гр.).
obzor_menu_2
Справжньою родзинкою нового меню ресторану ROJO OJO є десерт Кронат де кремо з ванільним кремом і попкорном (105 грн.). Ця смакота являє собою щось середнє між круасаном і донатом. Виглядає дуже "інстаграмно", а смак десерта, без сумніву, порадує всіх любителів солодкого.
Оновлення меню торкнулося не тільки їжі, але також барної карти ROJO OJO. З легкої руки шеф-бармена Дмитра Кізіева коктейльна карта закладу стала більш "зимовою, основні акценти — нові поєднання та смаки.
На фото: Дмитро Кізієв, шеф-бармен
Радимо спробувати коктейль Autumn Breakfast (на основі Jagermeister з апельсиновим джемом, горілкою, фрешем лимона і апельсина, медовим сиропом і тріпл сек), оригінальний Madness (вино, сироп солоної карамелі, фреш лимона, горілка) і дивовижний Oxaca Mule на основі текіли з імбиром , фрешем лайма і пивом!
Улюблена "коктейльна класика", наприклад, Aperol Spritz (245 грн.), Whiskey Sour (175 грн.) та ін. також представлені в оновленому меню ресторану ROJO OJO.
obzor_menu_3
Must try:
- Тірадіто (карпаччо з телятини з в'яленими томатами і халапеньйо) за 185 грн.;
- Медальйони з яловичини з хамоном і спаржевою квасолею під винним соусом за 280 грн.;
- Боул з яловичиною за 190 грн.;
- Сет з морепродуктами і соусом айоли 950 грн;
- Коктейль Pisco Punch (піско, фалернум, лаймовий кордіал, фреш апельсина, ананасовий сік, ангостура) за 225 грн.
Про розваги
Як то кажуть, не хлібом єдиним ... Нове меню мексиканського ресторану ROJO OJO безперечно варто того, щоб його спробували. Але їжа і коктейлі - це ще не всі новинки від команди ресторану.
Кожні вихідні тут проходять pre-party вечірки з крутими dj-сетами, фотографом, живою музикою. Так що приходьте - нудьгувати точно не доведеться!
Адреса: Оболонський проспект, 26.
Час роботи: нд-чт з 12:00 до 01:00, пт-сб з 12:00 до 03:00.