Cтейк на кістці у ресторані "Sam's Steak House на Жилянській"

Ресторан "Sam's Steak House на Жилянській" на "ти" зі стейками, а отже знає, який шматок буде найсмачнішим. Porterhouse та Т-bone – брутальні фаворити ресторана. Адже це не суцільне м’ясо, тут є кістка, яка грає зі смаком та потребує нюансів в приготуванні.

Cтейк на кістці у ресторані Sams Steak House на Жилянській

 

"Ближче до кістки – солодше м'ясо", - стверджує Шеф ресторана. Тому "Sam's Steak House на Жилянській" вже неодноразово закликав гостей звернути увагу на стейки на кістці та сьогодні зробить це знову.

Т-Bone та Porterhouse обов’язково мають переконати вас, що стейк на кістці — завжди краще рішення. Кістка робить м’ясо більш ніжним, під час приготування воно втрачає менше вологи.

Особливої уваги заслуговує приготування такого стейку – спочатку необхідно добряче прогріти кістку, для цього стейк ставлять на ребро, а потім його обсмажують на грилі. Завдяки цьому м’ясо залишається надзвичайно соковитим.

Обирайте стейк на кістці. Вас вразять його смакові властивості. А спеціальна цінова пропозиція від ресторану – вразить привабливістю.

Cтейк на кістці у ресторані Sams Steak House на Жилянській

 

Не зволікайте! Пропозиція діятиме лише до кінця літа. Встигніть звикнути до по-справжньому смачних стейків.

Ресторан "Sam`s Steak House на Жилянській"

Aдреса Aдреса: вул. Жилянська, 37
Резерв столика Резерв столика: (044) 357 00 77; (099) 357 00 77
Повернутися до списку новин 18.07.2022
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: