Mai Satai — це азійський ресторан, в якому ви скуштуєте сатаї, рамен, спробуєте авторськi й "on tap" коктейлі та зануритесь у божевілля східного світу Сатай (satay, satai, sate) – це традиційне національне блюдо індонезійської, а також малайської кухні. За своєю суттю сатай – це різновид "шашлика" (м’ясо, риба, овочі або інший продукт), який маринують спеціальним чином, а потім запікають на відкритому вогні.
Замовити стіл (банкет) онлайн зі знижкою -15% на все меню в ресторані Mai Satai на Воздвиженці (вул. Воздвиженська, Поділ, Київ) через RestOn!
В ресторані використовують спеціальний вугільний гриль (робата-гриль), який надає унікальний смак і аромат. У меню заклад пропонує: сатаї (близько 20- ти видів), Рамен, кілька салатів та десертів, wok-меню, коктейлі Май Тай (відмінно поєднуються з сатаями) й авторські коктейлі, содові власного приготування.
Бар виконано максимально відкритим для гостей – чи не єдиний на стільки відкритий бар у місті. Тут пропонуються "on tap" коктейлі Mai Tai й содові.