Доторкнутися до локальних смаків та 88 регіональних трав кожен гість може в середовищі 88 LocalRestaurants готелю HAY boutique hotel & spa by Edem Family. В готелі є 2 ресторани: 88 Daily Restaurant - денний ресторан, сніданки та обіди у якому – це занурення в аутентичну атмосферу Карпат через відтінки, фактури, смаки та аромати. 88 Vinotheque - вечірній ресторан з найбільшою винною колекцією Буковелю.
Основною темою закладу є локальність. Число 88 у назві вказує на кількість карпатських трав, які можна зустріти у чаях, ароматичних сумішах, кулінарних стравах, а також у інтер’єрі. Один із таких ботанічних проявів – матеріал з пресованого сіна, яким вкриті стіни, а також плафони світильників над столами. Дизайн ресторану осмислює традиційні українські ремесла, але не напряму, а через образність. Акцентними елементами зали є масивні колони, що нагадують стовбури могутніх дерев. Поверхні колон обшиті дерев’яними дошками, вигнутими за допомогою пари. Дошки скріплені між собою масивними металевими скобами. Це відсилка до ковальських традицій регіону. Ручки на дверях винної кімнати та санвузлів мають форму рогачів, які раніше використовували для готування страв у печі.