Коли осінь вступає в свої права, а головними улюбленицями стають місця потепліше та гарячіше напої – саме час йти в гості. І зовсім необов'язково напрошуватися додому до друзів. Досить просто запросити найближчих в особливий заклад. Наприклад, на Кухню Поллі.
Ми теж не зволікали з візитом в нове дуже душевне місце Києва. Чим надихалися, що радимо і навіщо підемо знову – далі в огляді.
Концепція
Ресторан Кухня Поллі – це про те, як новий заклад за лічені тижні стає фаворитом публіки не всупереч чому-небудь, а за цілком заслужені моменти. Причому заклад так названо не дарма – він дійсно уособлює царство тітоньки Поллі.
Кухня Поллі – це про привітний прийом господині будинку десь у французькому Провансі. А ще – про любов до подорожей, нових рецептів кухонь світу, музичних вечорів по вихідним і уважності до кожного гостя. Іншими словами – для тих, хто цінує затишок і домашню атмосферу.
Відкрившись першого вересня, команда Кухні Поллі показала – вони працюють як для сімей, так і для ділового сектора. Від першої чашки апельсинового рафу до останнього келиха червоного сухого вина. А ще – уважні до наймолодших відвідувачів і відкриті для проведення заходів.
Локація
Ресторан Кухня Поллі знаходиться в улюбленому багатьма закутку міста – на вул. Січових Стрільців, 58/2А. Привертає увагу заклад великою красномовною вивіскою та розташуванням на повороті вулиці, а також близьким розташуванням до центру.
Орієнтир: м. Лук'янівська й м. Майдан Незалежності. До першого 15 хвилин пішого кроку, а до другого – не більше 10 хвилин їзди.
Інтер'єр
Головна особливість дизайну ресторану – це велика кількість пам'ятних деталей і нарочито недбалий домашній стиль, оформлений при цьому з почуттям і тактом. В інтер'єрі багато французького шику – квітчасті візерунки, велика кількість зелені, картин і навіть камін. А ще – широкі вікна, романтична музика і зручна посадка на диванчиках, м'яких стільцях і кріслах. У колірній гамі переважають м'які пастельні і оливкові кольори.
Любов до подорожей помітна в Кухні Поллі і в тих самих деталях – на настінних колажах можна подивитися цікаві фотокартки і навіть пару рецептів.
Перше, що кидається в очі при вході в заклад – це невеликий зал з широким столом і кавова стійка. За таким непогано присісти на пару годин попрацювати, випити улюблений напій або просто насолодитися спокоєм і моментом. За ним слідує другий основний зал. Тут багато місць і також багато світла і затишності. Є можливість як посидіти за невеликими затишними і компактними столиками, так і прийти великою кількістю людей на місце для компанії.
Третій зал ідеальний для романтичних побачень і навіть компаній з дітьми. Розташований тут дитячий куточок дозволить чаду цікаво провести час і при цьому не завадити іншим відвідувачам.
Всього в закладі буде комфортно до 90 відвідувачам. При цьому є можливість заздалегідь забронювати улюблене місце.
Меню
Як кажуть в закладі, Кухня Поллі – це завжди трохи кулінарного божевілля, експерименти, аромати улюблених страв і навіть своєрідний гастротур по стравах світу.
На сніданок вам радо запропонують запашний гарячий напій, хрустку страву з яєць, сирники та ковбаски. Ми, наприклад, радимо спробувати Англійський сніданок від Поллі з Люля Кебабом (89 грн) або Сирники з мармеладом і сметаною (75 грн). І при цьому не прив'язуватися до часу. Адже їх тут подають протягом усього дня.
На обід або вечерю можна замовити що-небудь з різноманітності супів, м'ясних і рибних страв. А також – закуски, пасти, салати і гарніри. Майстерно створені шеф-кухарем, всі вони володіють авторським рецептом і незабутнім смаком. Саме він, за словами гостей, і веде їх вже не вперше в новий заклад.
Редакція RestOn, наприклад, рекомендує Канелоні з лососем і шпинатом (135 грн) з області паст, Телятину на кістки з булгуром і в'яленими томатами (169 грн) в частині основних страв, а також Салат з карамелізованими грушами і сиром дор-блю (94 грн). А команда Кухні Поллі – свій фірмовий суп Рамен (82 грн) і будь-яку з різноманітності ситних сковорідок – їх тут кілька видів на будь-який смак.
Крім усього, в меню ресторану декілька ніжних десертів і велика карта винних і коктейльних напоїв. А середній чек – близько 250 грн.
Must try:
- Сковорідка зі свининою в вершковому соусі і грибами – 135 грн
- Кесаділья з куркою і томатами під соусом карі – 85 грн
- Філе дорадо з овочами на грилі – 179 грн
- Салат з курячою печінкою і апельсином – 85 грн
- Панакота з маракуї – 65 грн
Ранні сніданки або пізні вечері. З подружками, сім'єю або навіть діловими партнерами. Кухня Поллі знайде той самий ключик до кожного вашого візиту і залишить в душі тільки теплі спогадами. За якими захочеться заходити знову і знову – незалежно від погоди і пори року.
Адреса: вул. Січових Стрільців, 58/2А
Час роботи: пн-пт з 8:00 до 23:00, сб-нд з 10:00 до 23:00