Ресторани Києва трохи схожі на людей. У кожного є своя історія, «душа» та неповторний характер. Одні вириваються вперед, інші виявляються «на лаві запасних», а треті створюють власну філософію і невідступно слідують їй.
У новому огляді ми розповімо про яскравого представника третьої категорії. Наш «герой» - атмосферне місце з характером і настроєм Mill Hub!
Локація
Вам тісно й шумно в межах Києва, хочеться втекти від його вічної суєти? Тоді запам'ятовуйте адресу: проспект Глушкова, 11. Саме тут неподалік від ВДНГ розташувався Mill Hub - смачний простір із дивовижною кухнею, приємним інтер'єром і власною історією!
Орієнтир: великий млин, який видно здалеку - один із символів Mill Hub.
Інтер'єр
Примітно, що спочатку Mill Hub планувався як місце для проведення всіляких івентів (звідси і назва «hub»). Майданчик настільки багатогранний, що тут можна провести абсолютно будь-який захід (День Народження, весілля, ювілей, корпоратив і т.д.).
Через деякий час його творцям (професійна кейтерінгова компанія Vip Catering), стало зрозуміло, що Mill Hub виходить за межі звичайного хаба. Потенціал цього місця набагато більший і буде дивно цим не скористатися - так було прийнято рішення перетворити його в ресторан.
Весь простір ресторану Mill Hub розділений на 3 блоки: основний зал, літня тераса та закритий майданчик. Основний зал виконаний в приємних світлих відтінках, тут багато простору, світла та повітря. З його вікон гості можуть милуватися літнім майданчиком, фонтаном і красивим садом.
Для того щоб трохи розбавити фарби основного залу, тут використовують жовті стільці й подушки, меблі виконані в темних відтінках, багато ваз з яскравими живими квітами, а одну зі стін прикрашає стильний малюнок - улюблене місце всіх селфоманів і не тільки.
Літня тераса - дуже популярне місце серед гостей Mill Hub. Зелена галявина, фонтан, тихий трепіт дерев... Відпочиваючи на ній ви забуваєте, що перебуваєте в людному Києві та відчуваєте себе наче десь на заміському відпочинку.
На закритому скляному майданчику влітку можна покурити кальян, а взимку спокійно подиміти, нікому не заважаючи.
Кухня
Меню ресторану не «злякає» вас маловідомими стравами, незрозумілими інгредієнтами та екстраординарністю. В Mill Hub воліють дивувати не екзотикою, а смаком, який доведений до досконалості.
Кухня ресторану Mill Hub досить інтернаціональна: в меню представлені європейська, азіатська, грузинська та українська кухні. При цьому ніяких сюрпризів, кулінарних несподіванок, food-експериментів. Просто стара добра й всіма улюблена класика, приготовлена на «відмінно» командою професіоналів під керівництвом досвідченого шефа - Євгенія Дуденко.
Рекомендуємо звернути увагу на освіжаючий салат із тигровими креветками, руколою, авокадо й цитрусовим соусом (215 грн.) та взяти до нього запечене філе сибаса на подушці з овочів (210 грн.). З м'ясних страв радимо звернути увагу на качину грудку з хібачі овочами й соусом теріакі (255 грн.), а також на філе міньйон Black Pepper з вершково-гірчичним соусом (235 грн.). Любителям азіатської кухні радимо рол «Каліфорнія з тунцем» (215 грн.) та рол Едо з морським гребінцем (255 грн.).
Не забудьте замовити шашлик зі свинини (185 грн/200 грам) і хачапурі по-аджарськи (125 грн.) з грузинської сторінки меню, а також поласувати українськими «смаколиками»: котлетою по-київськи, приготовленої за сімейним рецептом (125 грн.), та варениками з вишнями (85 грн.).
На солодке радимо вибрати шоколадний мус з малиновим кюлі й вершковим соусом з ромом (95 грн.) та морквяно-імбирний пиріг (95 грн).
У ресторані Mill Hub представлені традиційні напої (чай, кава, соки, вода, морси і т.д.). Алкоголь - класичні горілка, бренді, коктейлі, вино, пиво і т.д.
Must try:
- Карпаччо з шотландського лосося, сиру Каліфорнія з обліпиховим соусом за 165 грн.;
- Мікс-салат із телячим ростбіфом і мусом з сиру Горгонзола за 255 грн.;
- Карбонара за 115 грн.;
- Хрусткі курячі крильця фрі з сирним і барбекю соусами за 98 грн.;
- Яблучний штрудель за 95 грн.
Адреса: проспект Глушкова, 11.
Час роботи: з 12:00 до 23:00.