Нарешті він настав – екватор зими. Пройшла рівно половина цієї холодної пори року, але лише у читачів гіда вона була яскравою і повної веселощів. Заклади Києва невпинно створюють свято кожні вихідні, радують гостей тематичними вечорами і затишною атмосферою. Разом з ними залишок зими буде спекотним.
Пян-Се бар, п'ятниця-субота
Провести вечір з келихом вина – це, мабуть, один з найприємніших варіантів. Краще може бути тільки дегустація 20 видів вина в Пян-Се барі. Приєднуйтесь до смачного, а може і трохи п'яного вечора в улюбленому закладі. Але пам'ятайте, кількість місць обмежена, встигніть забронювати своє.
Коли: 18-19 січня
Де: Нижній Вал, 33Б
Резерв столів: (063) 226 40 40
ROJO OJO, п'ятниця-субота
Не спати всю ніч, танцювати на найвищих підборах, пробувати найсміливіші коктейлі... Для цього створені вечірки в ROJO OJO. Тут люблять, коли яскраво, музично і смачно. Щоб подарувати собі незабутній вечір багато не треба – всього лише зарезервувати столик.
Коли: 18-19 січня
Де: Оболонський проспект, 26
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
ШахГранат, субота
У ресторані ШахГранат очікується особливо теплий вечір. Тут люблять веселу живу музику і запрошують дорогих гостей розділити задоволення від музичного свята. Замовляйте стіл і насолоджуйтеся душевним проведенням часу з грузинським смаком.
Коли: 19 cічня
Де: вул. Володимирська 92/39
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
S bar, п'ятниця-субота
Тематичні вечори в S bar тривають і набирають обертів. Скоро п'ятниця, а разом з нею і C'Est Le Weekend. Дві ночі, два діджея і незабутні емоції. Приготуйтеся до кращих вихідних - бронюйте стіл.
Коли: 18-19 січня
Де: вул. Межигірська, 12/25
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
Gimlet, п'ятниця-субота
Вихідні в Gimlet присвячені великій любові. Нею стали джаз і блюз. У закладі із склянкою джину ця музика ще краще на смак, ще більш чутлива і чарівніша. За виконання беруться лише найталановитіші: в п'ятницю виступить тріо Карини Мугир, а в суботу звучить Tompsons Trio.
Коли: 18-19 січня
Де: вул. Антоновича, 37/13
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
Saperavi, п'ятниця-субота
Якщо душа просить затишку, а серце вимагає грузинську кухню – загляньте в Saperavi. Тут чують всі ваші бажання і виконують в кращому вигляді. Затишну атмосферу для гостей два вечори будуть створювати Вахтанг Вахтангішвілі і Анна Тиха, а серце порадують найсмачніші хачапурі.
Коли: 18-19 січня
Де: вул. Грушевського, 1в
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
Spezzo, п'ятниця-субота
Насолоджуватися кожним днем вміють в Spezzo. Не страшні морози і завірюха, навіть більше – негода створює настрій для Winter evening. Спостерігаємо за лапатий снігом і зігріваємося глінтвейном. Ну чим не ідеальний вечір?
Коли: 18-19 січня
Де: Русанівська набережна, 8; вул. Велика Васильківська, 32; вул. Святошинська, 3а
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
Syndicate beer&grill, п'ятниця-субота
Хай живуть підпільні пивні бої в Syndicate beer & grill! Вони вже стали символом вихідних в улюбленому ресторані. Цей уїк-енд присвячений Jazz & Rockabilly, гості дізнаються, як звучать мелодії Бостона і ритм міста. Заінтриговані? Тоді бронюйте стіл.
Коли: 18-19 січня
Де: вул. Омеляновича-Павленка 4/6
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93
Hedonist Bar, п'ятниця-субота
Hedonist Bar створили чарівний смак вихідних. Під час Martini Cocktails Weekend гості зможуть познайомитися з 3 коктейлями на основі рому і, повірте, ці напої не залишать вас байдужими. Як і музика, за яку у відповіді Алекс Фрей і Mytry. Приходьте, спробуйте, насолоджуйтеся.
Коли: 18-19 січня
Де: вул. Антоновича, 45
Резерв столів: (068) 863 77 72
Стейкхаус, п'ятниця
Причин любити Стейкхаус дуже багато. Наприклад, ми любимо його за те, що смак Аргентини з’явиться в Києві в п'ятничний вечір. А точніше аргентинське Malbec Portillo Salentein Bodegas Salentein. Якщо це ще не привід для світлих почуттів, то компліменти від шеф-кухаря просто не залишають шансу бути байдужим. Ну і постріл прямо в серце – live від Anastasiya Markova.
Коли: 18 cічня
Де: вул. Володимирська, 49а
Резерв столів: (044) 384 49 34 (050) 900 34 93