Перша міська пекарня сирників та штруделів "Львівські пляцки" - місце, куди приходять на запах, а залишають з найсмачнішими спогадами.
Штруделі потрапили в Галичину за бабці Австрії. Штрудель – це традиційна страва австрійської кухні, яка являє собою рулет із прісного тіста з начинкою. Головною особливістю штруделя є витяжне тісто. Штрудель закладу вирізняється надзвичайно тонким тістом і великою кількістю начинки. Сам цісар Франц Йосиф полюбляв поласувати яблучним штруделем з ванільним соусом та кавою.
Коли печеться справжній львівський сирник, запах розходиться на весь заклад, створюючи ту саму неповторну атмосферу домашнього затишку, якої більше не зустрінеш у жодному іншому місці. Не секрет, що солоденьке допомагає легше перенести зміну погоди, зміни в особистому житті, а інколи – і зміни в країні. Проте мало хто знає, що випічка може бути не тільки смачною, а й корисною. Саме до таких кондитерських виробів належить сирник, який "народився" у Львові.
Замовити стіл онлайн в першій міській пекарні сирників та штруделів "Львівські пляцки" на площі Ринок (площа Ринок, Львів) через RestOn!