Барсук на Бессарабці – це демократичний гастрономічний заклад з "комфортною" космополітичною їжею. Саме з цього гастробару у 2010 році почалась історія Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова. У часи, коли в ресторани ходили хіба щоб відсвяткувати день народження або просто "вигуляти сукню", Дмитро Борисов продав своє рекламне агентство і відкрив маленький гастробар на Печерську, де в центрі уваги була їжа. За фірмовими сирниками, щучими котлетками та ідеальними яйцями пашот сюди досі приїздять з усіх кінців міста.
Нещодавно Барсук освіжив інтер'єр та суттєво оновив меню — і як і в 2010, частує гостей ідеальним комфорт-фудом.
Барсук на Бессарабці має три зали. 1 зал на 30 посадочних місць з затишними диванами і панорамними вікнами з видом на Бессарабську площу. У першому залі розташовується контактна барна стійка, за якою приємно випити коктейль. 2 зал - затишний зал на 30 посадочних місць. Ідеально підходить для романтичних зустрічей, приємного проведення часу з друзями у великій компанії або ділових переговорів. 3 зал дуже затишний, прихований від сторонніх очей. Ідеально підійде для гучних великих компаній, відокремлених вечорів і ділових переговорів.
Замовити стіл (банкет) онлайн в ресторані "Барсук на Бессарабці" (Бессарабська площа, м. Хрещатик, Київ) через RestOn!