Ресторан української кухні "100 років тому вперед" - ресторан на вулиці Володимирській поруч з Андріївським узвозом. Заклад поєднує українські традиції та сучасні технології.
"100 років тому вперед" – це ресторан української кухні, який у тандемі відкрили шеф-кухар Євген Клопотенко та співзасновниця компанії «Нова Пошта» Інна Поперешнюк. Історія ресторану – це спроба зберегти українську кулінарну традицію та зробити їжу нашої країни популярною.
У меню не буде банальних та звичних страв: тут акцент на локал фуд із сучасними методами обробки. Хоча гостям України радо подадуть борщ та вареники з м’ясом у прочитання шефа.
Замовити столик (банкет) онлайн в ресторані "100 років тому вперед" (вул. Володимирська, Київ) через RestOn!