Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

Липень — той самий, що підійшов до кінця, — став для когось початком: це RestOn про заклади, які відкрилися в цьому місяці. Їх детальному вивченню й присвячена наша стаття.

 

Villa Riviera

Після реконструкції Villa Riviera підкорить навіть найвибагливішого гостя (наприклад, дитину), адже тут воєдино зібрані мальовничий вид на затоку Дніпра, дитяча кімната з нянями і PlayStation, авторська італійська кухня та вишукані вина (строго 18+, звичайно;).

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • тріо тартарів з авокадо — 385 грн;
  • хрусткий теплий рол з вугром — 165 грн;
  • піца Цезар — 265 грн;
  • вареник з телячою щокою — 165 грн.

 

Коли: пн-нд з 11:00 до 00:00

Де: вул. Дніпровська набережна, 14Д

Хачапурі та вино

Мережа грузинських ресторанів "Хачапурі та вино" росте як на дріжджах: в цьому місяці вона поповнилась локаціями в Arena City і на терасі Bel etage.

Кухня — традиційна: десяток хачапурі та хінкалі, багато овочів і м'яса, авторські лимонади.

podborka_new_restaurant_08_2019

 

Дещо з меню:

  • фірмовий хачапурі з куркою, грибами і сиром — 139 грн;
  • хінкалі — від 19 грн/шт .;
  • салат з грушею і в'яленим м'ясом — 144 грн;
  • баранина з чорносливом — 153 грн.

 

Коли: Arena City пн-нд з 10:00 до 23:00, Bel etage пн-нд з 12:00 до 02:00

Де: Arena City (вул. Велика Васильківська, 5А), Bel etage (вул. Шота Руставелі, 16А)

Spelaya Kanareyka

Spelaya Kanareyka — це коли ти свій серед своїх, і тобі максимально розслаблено: перекинутись за напоєм парою слів з незнайомцем, обговорити чергову страву з друзями та сім'єю або ж просто віддатися звукам класичних інструментів на терасі.

В меню зрозуміла їжа з локальних продуктів - сезонні страви і класика.

Офіційне відкриття — 9 серпня.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • бутерброд з "Любительською" — 75 грн;
  • салат з помідорів із козячим сиром — 83 грн;
  • морква, ревінь та судак — 155 грн;
  • крем-брюле та ягода — 79 грн.

 

Коли: пн-пт з 19:00 до 23:00, сб-нд з 17:00 до 23:00 (після офіційного відкриття графік роботи зміниться).

Де: вул. Саксаганського, 15.

Реберня на Узвозі та П'яна Вишня

Відкриття "Реберні" від львівського холдингу !FEST (Реберня "Під Арсеналом", "Львівська майстерня шоколаду", "Криївка") в стольному граді чекали майже півроку — і дочекались! Та не лише ребер і страв на вогні, а також улюблених настоянок від П'яної вишні, що розташувалася на першому поверсі закладу.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • ребра на вогні — 169 грн/400 гр;
  • салат з капусти і корінців — 69 грн;
  • скумбрія на грилі — 154 грн;
  • фірмове пиво — 44 грн/0,3 л, 72 грн/0,5 л.

 

Коли: пн-нд з 12:00 до 23:45

Де: вул. Андріївський узвіз, 2А

Injir

Ресторан кримськотатарської кухні Injir біля метро Палац Україна пропонує широкий асортимент страв з м'яса і тіста — бурма, чебуреки і янтики, а також інші гастрономічні витребеньки родом з Криму.

Для зацікавлених: є можливість замовити ланч-меню і покурити кальяни на терасі.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • шурпа — 100 грн;
  • бурма — 90 грн;
  • плов — 110 грн;
  • чалагач (баранина на кістці) — 165 грн/100 гр.

 

Коли: пн-ср, пт з 10:00 до 23:00, чт-сб з 10:00 до 06:00

Де: вул. Євгена Коновальця, 15/3

Urban Grill Meat & Cider

Перша масштабна сідерія (12 видів напою) Києва з лінією грилю більше 3-х метрів від засновників пабів Товстий Лев і Crazy Jack — Urban Grill Meat & Cider на Подолі.

Також заклад налічує три різних за атмосферою поверхи: сніданки, ділові зустрічі, побачення, вечори з сім'єю та друзями — всьому є місце, залишається обрати правильний поверх.

Постійні спеціальні пропозиції від пабу: щопонеділка — знижка 30% на всі шоти, щодня з 2:00 — знижка на все меню 20%.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • копчені ребра — 179 грн/400 гр;
  • Urban grill бургер з подвійною котлетою з 3-х видів м'яса — 159 грн;
  • стейк ribeye — 227 грн;
  • сидр з конопель — 29 грн/0,4 л.

 

Коли: щодня та цілодобово

Де: вул. Хорива, 25/12

VarenykyNow

100% український smart casual формат від Діми Борисова — VarenykyNow: кольорові вареники, борщ cayenne, паштет з печінки цесарки, сидр і домашні наливки. Традиційним серед цього new age залишається лише ціноутворення — незмінно демократичне!

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • карпачо зі сала з трюфелем — 39 грн;
  • борщ з м'ясом — 49 грн;
  • вареники з куркою та креветками — 39 грн;
  • парові вареники з маком, курагою і фундуком — 39 грн.

 

Коли: пн-нд з 10:00 до 22:00

Де: вул. Велика Васильківська, 14

Duck, Please

В Duck, Please без сорому запевняють, що їх качка по-пекінськи — найкраща! Чи так це — вирішувати гостям, тобто нам з вами. Заодно гастроаудиту можна піддати інші китайські страви — супи, локшину та рис...

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • салат з битих огірків з часниковою заправкою — 65 грн;
  • качка по-пекінськи — 185 грн;
  • філе риби в клярі з кунжуту — 129 грн;
  • мікс бананів і яблук в карамелі — 69 грн.

 

Коли: пн-нд з 11:00 до 22:00

Де: вул. Володимирська, 83

Тісто, сир і тітка Белла

"Добре, як вдома — вдома у тітки Белли", — так можна коротко описати свої відчуття від перебування в домашньому італійському кафе "Тісто, сир и тітка Белла". Команда кафе під чуйним керівництвом господині розкатує тісто для піци і пасти, робить брускети та наливає охолоджене просекко.

До 05.08. на меню діє знижка 10%.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • асорті з трьох брускет (буратта з пряним соусом і в'яленими томатами / тонато-крем з тунцем і каперсами, лосось і Каламата, томатний хумус з запеченими грибами, прошутто з песто, груша на грилі з козячим сиром і шавлією) — 150 грн;
  • піца Маргарита — 99 грн;
  • піца Му з телячими мітболами і Горгонзолою — 159 грн;
  • різотто з креветками і артишоками — 144 грн.

 

Коли: пн-нд з 11:00 до 23:00

Де: вул. Хорива, 1/2Е

Кузня ребра та пива

Кузня ребра та пива на Бесарабці — новий м'ясний ресторан з сучасним інтер'єром і 200 посадковими місцями.

Головними стравами меню стали свинячі реберця, перепілка холодного копчення і чіабата (з пастрамі/фалафелем/тофу).

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • пікантні ребра — 169 грн/425 гр;
  • чіабата з пастрамі — 159 грн;
  • сир Брі фрі — 99 грн;
  • пиво в асортименті — 49 грн/0,5 л.

 

Коли: пн-нд з 12:00 до 00:00

Де: бул. Тараса Шевченка, 2

Букіторія

Літературне арт-кафе Букіторія на Золотих Воротах окрім їжі духовної (в просторі продаються книги та регулярно проводяться творчі зустрічі, лекції), може запропонувати своєму гостеві їжу нагальну — сніданки і ланчі, основні страви, каву та вино.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • вок з кальмаром в кисло-солодкому соусі — 109 грн;
  • сендвіч зі скумбрією гриль — 69 грн;
  • піца Карбонара — 109 грн;
  • коктейль Апероль Шприц — 85 грн.

 

Коли: пн-нд з 09:00 до 22:00

Де: вул. Миколи Лисенка, 1

Lavo

Невелике кафе відповідального споживання Lavo: команда відмовилась використовувати в роботі пластик (лише папір, скло та упаковка з кукурудзяного крохмалю), а гостей тут пригощають сендвічами з бездріжджового хліба з авокадо, десертами без цукру, кавою та матча на звичайному і альтернативному молоці.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • сендвіч вегетаріанський — 89 грн;
  • сендвіч з хамоном — 119 грн;
  • манго-чіа пудинг — 90 грн;
  • матча-капучіно — 86 грн.

 

Коли: пн-нд з 09:00 до 22:00

Де: вул. Гоголівська, 11/39

Like A Local’s Wine Bar

Поки найбільший серед однойменної мережі винних барів — Like A Local's Wine Bar на Подолі — з моменту відкриття став популярним місцем району, адже тут є все, що потрібно для хорошої вечірки - багато вина від українських виробників, закуски, оранжерея та багато місця для cozy talks з пританцьовуваннями.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • вино — від 200 грн/пляшку;
  • солоні пироги — 50-60 грн;
  • сет еклерів (з паштетом, сирною начинкою і томатами) — 90 грн;
  • мега сет (еклер з паштетом, сир, м'ясо, канапки з цибулевим мармеладом і маханом, канапки з в'яленими томатами, сирна кулька, дип із зеленню, овочеві палички, хліб, фокача, гріссіні) — 210 грн.

 

Коли: пн-чт, нд з 12:00 до 23:00, сб-нд з 12:00 до 01:00

Де: вул. Спаська, 5

Мокрі вуса

За задумом творців Мокрих вусів на Бессарабці паб цей — український, зокрема тому, що на кранах тут близько 20 видів вітчизняного пива.

Ще є різні закуски, настільний футбол і спортивні трансляції.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • сковорідка тюльки — 149 грн;
  • відвар з півня — 109 грн;
  • індичі сердечка з гливами — 139 грн;
  • пиво в асортименті — від 59 грн/0,33 л.

 

Коли: пн-чт, нд з 12:00 до 02:00, пт-сб з 12:00 до 03:00

Де: бул. Тараса Шевченка, 1

UNBLVBOWL

UNBLVBOWL в ЖК Комфорт Таун на Лівому березі — "новенький" серед боуломанів. Чому ми раді, тому що боули — це корисно та зручно: наприклад, фруктові смузі-боули з UNBLVBOWL можуть стати сніданком, а будда боули з куркою, рибою або веган запросто зійдуть за обід або вечерю. Ще один плюс — умови зберігання: в холодильнику, що автоматично робить боул ідеальним для перекусу на роботі.

Головні гастрономічні відкриття Києва: липень 2019 року

 

Дещо з меню:

  • манго боул — 125 грн;
  • шоколадний боул — 110 грн.
  • боул з куркою — 125 грн;
  • веган боул — 115 грн.

 

Коли: пн-пт з 10:00 до 21:00, сб-нд з 10:00 до 20:00

Де: вул. Регенераторна, 4, ЖК Комфорт Таун

 

Автор: Христина Ольшанська; Фотографії: власність закладів
Підбірка
05.08.19
1491
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: