Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Якби було б море пива: ТОП-10 пивних закладів Києва

Підбірка
02.08.19
235

2 серпня - свята дата для пивоманів, пиволюбів і пивогурманів, адже це Міжнародний день пива!

На честь свята редакція RestOn зібрала добірку закладів, де можна і потрібно відзначити цей день (і не тільки) келихом холодного світлого або темного!

 

LiBEERtY

Ресторан на Олімпійській, де кожен знайде для себе власне "рідке золото", а також широкий вибір закусок до нього.

Є спеціально розроблене пивне меню, де гостям пропонують в широкому асортименті лагер світлий (від 35 грн.), стаут (від 40 грн.), ель (від 50 грн.), пшеничне (від 35 грн.), сидр (від 30 грн .) і пиво в пляшках.

podborka_craft_beer_07_2019_1

 

Що взяти до пива:

  • Тюлька в хрусткій скоринці (75 грн.);
  • Курячі крила з фірмовим соусом від шефа (135 грн.);
  • Асорті ковбасок (425 грн.).

 

Де: вул. Велика Васильківська, 64А.

Коли: з 11:00 до 23:00, Пт з 11:00 до 01:00, Сб з 12:00 до 01:00, Нд з 12:00 до 23:00.

Syndicate beer&grill

Перший паб ресторанного формату в Києві, де до пива ставляться як до твору мистецтва. Тут ви маєте можливість своїми очима спостерігати за тим, як воно вариться: котли для варіння знаходяться прямо на вході.

У пивному меню представлено 6 видів крафтового пива за ціною 45 грн. за 0,33 л. і 75 грн. за 0,5 л.

podborka_craft_beer_07_2019_2

 

Що взяти до пива:

  • Асорті німецьких ковбасок (595 грн.);
  • Лобстер, запечений в хоспері під пармезаном (1300 грн.);
  • Копчені свинячі ребра BBQ (988 грн.).

 

Де: вул. Суворова, 4/6.

Коли: з 12:00 до 24:00, Пт-Сб з 12:00 до 02:00.

REBER BAR

Назва закладу говорить сама за себе: в меню можна знайти ребра. Дуже багато ребер - смачних і соковитих.

Що може бути краще за них? Правильно - тільки пиво. Тут є ціле меню, присвячене пінному. У ньому зібрані кращі "пивні історії" Маріуполя, Львова, Києва і Дніпра. А для тих, хто хоче спробувати все і відразу, є дегустаційний набір за 330 грн.

podborka_craft_beer_07_2019_3

 

Що взяти до пива:

  • Свинячі ребра в соусі теріякі (279 грн.);
  • Каре телятини (295 грн.);
  • Сет ребер (720 грн.).

 

Де: вул. Велика Васильківська, 13/1.

Коли: з 11:00 до 01:00.

Varvar Bar

"Якщо б було море пива", - співається у відомій пісні. Щодо моря не в курсі, а от де можна знайти 14 кранів експериментального і смачного пива в Києві - ми знаємо!

У Varvar Bar. Локація є фірмовим пивним рестораном пивоварні Varvar Brew. Персонал прекрасно орієнтується в асортименті пінного і завжди готовий допомогти з вибором!

podborka_craft_beer_07_2019_4

 

Що взяти до пива:

  • Стейк з конини (100 г/140 грн.);
  • Страусовий бургер (190 грн.);
  • Чорноморська креветка (20 г/50 грн.).

 

Де: вул. Саксаганського, 108/16.

Коли: з 13:00 до 24:00, Пт з 13:00 до 01:00, Сб з 14:00 до 01:00.

Lisopylka

Вже стала легендарною гастролокація, яка, як і попередня, представляє пивний бренд Varvar в Києві. Один з перших ресторанів з власною пивоварнею і справжнім культом пива.

Гостям тут пропонують завжди свіже авторське пиво, а також регулярно радують новинками. Ціновий діапазон: від 50 грн. до 60 грн. за 0,33 л.

podborka_craft_beer_07_2019_5

 

Що взяти до пива:

  • Курячі ніжки в соусі теріякі (130 грн.);
  • Ребра BBQ (215 грн.);
  • Бургер екстра чіз (160 грн.).

 

Де: вул. Старосільська, 1е.

Коли: з 14:00 до 01:00.

Кеды искусствоведа

"Кеди до Києва доведуть", - дніпровське пивний заклад "Кеды искусствоведа" недавно відкрилося в столиці. Знавці стверджують, що все найкраще - збережено і збільшене, зокрема пиво на кранах (майже три десятка - від 60 до 145 грн.) І пляшкове (вітчизняне та закордонне - близько 150 видів).

Меню кухні - вишукане і складено з урахуванням правил фудпейрінга.

podborka_craft_beer_07_2019_6

 

Що взяти до пива:

  • Паштет з курячої печінки з цибульним мармеладом і солоної граноли (119 грн.);
  • Салат з кальмаром, кумкватом, кокосовою стружкою і цитрусовим соусом (139 грн.);
  • Свинячі ребра BBQ з соусом том-ям, спаржею і грата з батату (239 грн.).

 

Де: вул. Басейна, 2.

Коли: Пн-Чт з 16:00 до 23:45, Пт-Сб з 16:00 до 01:00.

Old Bar

Заклад, який є ідеальним прикладом гармонійного поєднання "old school" у вигляді німецької пивної класики, бельгійських шедеврів і т.д., а також сучасних творів молодих українських виробників.

Майже 200 різновидів пива вже чекають вас тут, дбайливо охолоджені в холодильниках, а ще більше 20-ти - на кранах!

podborka_craft_beer_07_2019_7

 

Що взяти до пива:

  • Курячі крила в медово-соєвому соусі (89 грн.);
  • Квадраптер (тост) з прошутто (76 грн.);
  • Дошка в'яленого м'яса (142 грн.).

 

Де: вул. Велика Васильківська 20а.

Коли: з 13:00 до 01:00.

Чорне порося

"М'ясо та пиво - це красиво!" - девіз ресторації "Чорне порося". Почнемо з першого: фірмові страви закладу - рулька "Айс-бан", шашлик на ланцюгу і порося-гриль на рожні, з "малокаліберного" - ребра, свинячі вуха, курячі крильця, суджук і бастурма. Пиво представлено не менш фірмовими світлим і темним (від 40 грн./0,3 л. або 50 грн./0,5 л.).

podborka_craft_beer_07_2019_8

 

Що взяти до пива:

  • Фірмовий шашлик на ланцюгу (258 грн.);
  • Ковбаса з баранини "Ламмвурст" (138 грн.);
  • Гострі перці халапенос, запечені з сиром (117 грн.).

 

Де: вул. Велика Житомирська, 8/14.

Коли: з 12:00 до 00:00.

To Dublin pub&brewery

Заклад пропонує гостям крафтове пиво власного виробництва (ТМ "Своє пиво") за ціною від 65 грн. за 0,5 л., а також 11 різновидів імпортного пива (від 80 грн.).

Крім пінного гості закладу будуть приємно здивовані закусками, живою музикою в класичній ірландської стилістиці і веселою атмосферою.

podborka_craft_beer_07_2019_9

 

Що взяти до пива:

  • Сирні крокети з салямі (137 грн.);
  • Кільця кальмарів фрі (175 грн.);
  • Плато копчених сирів (150 грн.).

 

Де: вул. Р. Окіпної, 4.

Коли: з 10:00.

Мохнатий Хміль

Оригінальна заклад, який пропонує своїм гостям хмільний настрій і відпочинок в кращих традиціях цінителів якісного крафта.

Брутальне пивне меню пропонує широкий асортимент на будь-який смак за ціною від 45 грн., А їжа - доповнює смак напою.

podborka_craft_beer_07_2019_0

 

Що взяти до пива:

  • Сир на травах (119 грн.);
  • Гострі грінки з гранатовим соусом (146 грн.);
  • Хот-доги від 99 грн.

 

Де: вул. Велика Васильківська, 126.

Коли: з 16:00 до 01:00.

 

Автор: Світлана Єфімець; Фото: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 3

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: