De Canter - це винний ресторан, де насолода життям - доступне для кожного явище, що цінується вище зарозумілих гастрономічних термінів.
Шеф-кухар ресторану De Canter Денис Новохацький створив авторські репліки улюблених страв з локального продукту, що ідеально пасують до вашого улюбленого вина. Сергій Гірман - найкращий сомельє 2020 за версією Асоціації виноробів та сомельє України. І він підібрав для вас ідеальний баланс популярних винних хітів та незнайомих, але цікавих позицій, що заслуговують на вашу увагу.
Незважаючи на те, що De Canter - місце про їжу та вино, шеф-бармен Дмитро Салюк розробив ідеальну коктейльну карту саме для такого ресторану. "Копчена Груша", "Томат та Трюфель", "Ягідний Тарт" - все це назви барних шедеврів від бару De Canter.
Замовити стіл (банкет) онлайн в ресторані De Canter (вулиця Велика Васильківська, м. Олімпійська, Київ) через RestOn!