Тренди змінюються в усьому: в моді, архітектурі, музиці й їжі. Щоб правильно визначити тенденції потрібно бути справжньою експертом, який шанує і знає традиції, і водночас відкритий до інновацій. Саме таким фуд-експертом є ресторан Carpaccio.
Carpaccio розширює смакові кордони й дозволяє своїм гостям відчути абсолютно нові гастрономічні емоції: захоплюватися їжею, запам'ятовувати післясмак і з нетерпінням і цікавістю чекати новинок, які будуть однозначно неповторні.
Carpaccio йде в ногу з часом, не боячись експериментувати з незнайомими інгредієнтами й продуктами, відкривати для себе нові страви й сучасні технології приготування, вчитися і пізнавати нові грані смаків. Об'єднавши в собі досвід, знання і любов до всього незвіданого, Carpaccio пропонує поринути в цікавий світ кулінарних формул.
Замовити столик (банкет) онлайн зі знижкою -15% на все меню, окрім лобстерів і устриць, в Carpaccio (Карпаччо, Софіївська площа, Київ) через RestOn!