Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном "Petrus-ь"

Огляд
13.02.19
548

Ресторанне життя - це окремий світ. Тут є свої закони, свої правила, свої винятки з правил і, звичайно, свої історії кохання. Стосунки, які зав'язалися в "на кухні" - це союз двох сердець, закоханих і один в одного, і в свою справу.

Думаєте, так не буває? Тоді запрошуємо вас до Petrus-ь, ресторану української гастрономії, який буквально іскриться від історій людей, які знайшли один одного. Наш герой сьогодні - шеф-кухар ресторану Слава, який працює в закладі більше десяти років. Ми дізналися, що за магія відбувається в стінах Petrus-ь, щоб поділитися з вами.

Слава, шеф-повар

Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном Petrus-ь

 

"Ми вже працювали разом півроку до того, як почали зустрічатися. Ще на самому початку і не сказав би, що будемо разом: рутина у ресторані не особливо романтична. Але потім якось зблизилися. І ось літо, прогулянки, парки. Ми стали частіше проводити час разом, так все і почалося. Це було дев'ять років тому. Я в той час працював на гарячих процесах, ми тоді бігали на вулицю, щоб побути разом у перервах та потриматися за руки. Зараз ось тримаємося ще за чотири руки - виховуємо двох "петрусят".

Я зрозумів для себе, що не варто переносити особисті відносини на робочі ситуації. Ми були налаштовані серйозно і на самому початку не виходило шукати баланс між почуттями і обов'язками на кухні. Але ми змогли і виплекати сім'ю, і зберегти улюблену роботу. Я від "вареників" - найпростішого процесу на кухні пройшов всі сходинки до шеф-кухаря. І скільки б часу не минуло, продовжую любити свою сім'ю і свою справу.

Кохання та кухня: підвищуємо градус романтики з рестораном Petrus-ь

 

Мій су-шеф, до речі, приблизно тоді ж знайшов свою половинку. Справили весілля через півтора роки після нашого. Але були й інші пари: у нас працювала дівчина і хлопець, не любили одне одного страшно. Скандали, крики, все було. А потім дивимося - зустрічаються, а потім ще трохи часу пройшло - і у них маленький син. У Petrus-ь, напевно, все можливо. Навіть такі складні історії завжди з happy end".

Атмосфера Petrus-ь зближує. Тільки подивіться, скільки пар склалося за весь час існування ресторану:

  1. Валерій (роздача) та Люда (офіціант) – 10 років разом, 2 дітей;
  2. Слава (шеф-кухар) та Оля (офіціант) – 9 років разом, 2 дітей;
  3. Саша (офіціант) и Наташа (адміністратор) – 8 років разом, 1 дитина;
  4. Лена (хостес) и Дима (бармен) – 6 років разом, 1 дитина;
  5. Денис (су-шеф) и Романа (кухар холодного процесу) – 6 років разом;
  6. Максим (офіціант) и Катя (адміністратор) – 6 років разом;
  7. Денис (офіціант) и Оля (адміністратор) – 5 років разом, 1 дитина;
  8. Сергей (шеф-кухар) и Катя (зам. директора) – 5 років разом, 1 дитина;
  9. Саша (офіціант) и Тоня (офіціант) – 3 роки разом, 1 дитина;
  10. Богдан (офіціант) и Таня (раздача) – 3 роки разом, 1 дитина;
  11. Влад (офіціант) та Еля (адміністратор) – 3 роки разом;
  12. Виталик (офіціант) и Марина (кухар холодного процесу) – 3 роки разом;
  13. Вадим (бармен) и Люда (кухар) – 2 роки разом, 1 дитина.

 

Автор: редакція RestOn; Фотографії: власність закладу
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: