Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

Підбірка
02.01.19
924

Останній ривок ресторанних відкриттів в 2018 році - грудень. Які ж заклади стали заключними відкриттями в столиці? Кілька барів, парочка ресторанів і кафе, два перезапуска. Всі вони зібрані в нашій свіжій підбірці.

Vino&Tapas

Меню сніданків, широкий вибір закусок тапас і коронна страва від шефа - це все про новий ресторан середземноморської кухні. Свіжі продукти, зрозуміла їжа і доступні ціни це три кити, на яких стоїть Vino&Tapas. Заходячи в гості, обов'язково спробуйте страву від шефа: там філе-міньйон, хвіст лобстера, королівські креветки і все це на одній великій тарілці.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Сирники з карамельним соусом - 99 грн;
  • Равлики з соусами (по-діжонськи, по-прованськи або з сиром горгонзола) - 144 грн;
  • Страва від шефа (філе-міньйон, хвіст лобстера, королівські креветки, запечена картопля, спаржева квасоля) - 500 грн.

 

Де: вул. Леонтовича, 6А

Коли: пн-пт з 09:00 до 22:00, сб-нд з 10:00 до 22:00

Urban Space 500

Концепція закладу спрямована на розвиток міських ініціатив. 80% від прибутку направлятимуть на міські проекти. В меню зробили акцент на мультикультурну, але здорову їжу. Інтер'єр приємний: меблі з IKEA, диванчики і тепле світло. Окремої уваги заслуговує те, що тут облаштували зручний вхід для людей з інвалідністю.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Рисова каша на кокосовому молоці з манго - 130 грн;
  • Поке-боул з креветками, рисом, авокадо і норми - 180 грн;
  • Гарбузовий крем-суп з імбиром - 90 грн.

 

Де: вул. Бориса Грінченка, 9

Коли: з 07:00 до 23:00

Бар "Морфій"

Бар з настроєм булгаковських творів - так концепцію характеризують засновники закладу. Фішка барного меню це коктейлі, які подають в крапельницях. Вони називаються як елементи з таблиці Менделєєва. Місце, де можна відволіктися від рутини - ось про який відпочинок бар "Морфій".

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Крапельниця "Актій" - 150 грн;
  • Пробірка "Водень" - 50 грн.

 

Де: вул. Велика Васильківська, 86/9

Коли: з 14:00 до 01:00

Бар "Грам"

Співвласник бару, Віталій Бардецький, каже, що для нього дуже важлива музика в закладах. Тому в його барі на цьому побудували ідею - тут грає старий добрий вініл. Навіть локацію підбирали таку, щоб була хороша акустика. У барном меню роблять акцент на авторські коктейлі. В меню закусок - сет брускетту і м'ясне асорті. У майбутньому планують робити повноцінне меню.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Вина від 80 грн за келих;
  • Пиво від 50 грн;
  • Мілкшейк від 75 грн.

 

Де: вул. Січових Стрільців, 21

Коли: вт-чт з 17:00 до 00:00, пт-сб з 17:00 до 03:00

Negorkiy

Заклад відкрили в ЖК New York Concept House, тому інтер'єр тут теж в стилі США. Звідси ж і концепція меню - американська кухня, з вкрапленнями паназіатської. Особливу увагу рекомендуємо звернути на стейки і морепродукти.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Хрусткі креветки з горіховим соусом - 170 грн;
  • Крем-суп з брокколі з білими грибами - 140 грн;
  • Жаб'ячі лапки з кріпно-картопляним пюре - 310 грн.

 

Де: вул. Антоновича, 74

Коли: з 11:00 до 23:00

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): ресторан NegorkiY на Антоновича

 

Ramen-do

Фішок у цього закладу відразу три: тут подають тільки одне блюдо, його видають за 5-7 хвилин після замовлення, будь-який інгредієнт можна подвоїти. Тонкоцу Рамен - це японський рамен, який готують з трьох видів бульйону (свинячого, курячого і овочевого). До кожного рамену подають напій мугіча з смаженого ячменю.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Тонкоцу Рамен - 135 грн.

 

Де: провулок Євгена Гуцала, 3

Коли: в будні з 11:00 до 16:00

Свіжість

Новий формат smart casual від Діми Борисова в ТЦ Globus. У зоні фудкорту ресторатор відкрив точку з Боул і ролами. Всі замовлення видають швидко - до 5 хвилин. Ціни страв демократичні - від 29 грн за келих вина до 129 грн за порцію з 8 ролів.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Спайси-роли з лососем - 89 грн/6 шт; 129 грн/8 шт;
  • Боул з креветками і кіноа - 89 грн;
  • Місо-суп з лососем і мідіями - 69 грн.

 

Де: ТЦ Globus

Коли: з 10:00 до 22:00

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова точка Діми Борисова (Київ): роли за 89 грн і боули за 69 грн в ТЦ Глобус

 

Варенична "Балувана Галя"

Відкрився вже другий заклад української кухні "Балувана Галя". Ресторатор Ігор Сухомлин каже, що фішка закладу - ситна українська кухня в стінах сучасного інтер'єру. І правда, вже городяни втомилися від старомодних деталей в дизайні. Окрема фішка кухні - страви, приготовані в печі. Серед таких свинячі реберця, які виходять соковитими.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Фірмові вареники з сиром сулугуні - 78 грн;
  • Парові вареники з вишнею - 82 грн;
  • Домашня ковбаса з капустою - 85 грн.

 

Де: вул. Антоновича, 50

Коли: з 10:00 до 22:00

Кав'ярня "Whitebeard Blackbird"

Це вже друга кав'ярня мережі, перша ж відкрилася на Воздвиженці. У колаборації з центром мистецтва М17 кав'ярня є символом продовження творчості. Крім кавовоЇ класики тут подають алкогольні коктейлі. Їх ціна єдина - 170 грн.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Де: галерея M17, вул. Антоновича, 104

Коли: з 10:00 до 21:30

Бар "Who&Why"

Цей бар називається секретним, тому що потрапити туди можна, якщо подзвонити в дзвінок на двері ресторану Escobar. Барне меню може похвалитися 37 видами віскі, класичними і - несподівано, - гастрономічними коктейлями на основі бульйонів. У меню кухні є страви з оленини і кабана.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Тартар з оленини - 300 грн;
  • Спаржа су-вид з молодим кокосом - 160 грн;
  • Суп з бичачих хвостів - 150 грн.

 

Де: вул. Ярославів Вал, 21/20

Коли: нд-чт з 18:00 до 01:00, пт-сб з 18.00 до 02.00

Рамен "Menya Musashi"

Це добре знайоме місце для киян. Відкрилася ще одна точка в ТРЦ Lavina Mall, тепер можна робити покупки, а потім пообідати ситним раменом. В обідню пору на всі рамени діє знижка 20%. Тому ланч - саме краще час, коли можна прийти в Menya Musashi.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Рамен з куркою Абура - 135 грн;
  • Локшина з качкою - 119 грн;
  • Банан темпура з карамельним соусом - 75 грн.

 

Де: ТРЦ Lavina Mall

Коли: c 11:00 до 23:00

Taco House

Автентична Мексика - таким хотіли зробити свій ресторан власники. Тому вони дбали про інтер'єр і меню. Стелю розмалювали традиційними образами - Фріда Кало, багато зелені і Діва Марія. А в меню зібрали кращі мексиканські страви за традиційними рецептами: тако, буріто і кесадільі. Звичайно ж, в барному меню є класичні коктейлі.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Такос з куркою су-вид - 169 грн;
  • Фахитас з морепродуктами - 229 грн;
  • Веганські буріто - 149 грн.

 

Де: вул. Глибочицька, 32А

Коли: з 10:00 до 23:00

Кафе "Zelyonka"

Тренд на здорову їжу триває. Тому відкрився ще один заклад, де можна перекусити корисно. Зелені супи, десерти без цукру і навіть еко-товари - ось малий список того, що можна спробувати і купити в кафе. Також власники кажуть, що їх кафе це місце зустрічей для всього: побачень, ділових зустрічей і дружніх посиденьок.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Де: вул. Саксаганського, 22

Коли: з 08:00 до 22:00

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): еко-заклад ZELYONKA на Саксаганського

 

Винний бар "Wine Not"

Фішка закладу - тут придумали настільні ігри, які допоможуть гостям краще зрозуміти вино. І це хороше місце, щоб поєднати приємне з корисним. І відпочити за келихом вина, і підучити країни-винороби, сорти винограду і дізнаватися аромати і відтінки смаку. До речі, в меню є дегустаційний сет з трьох вин, які змінюються щодня.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Келих вина від 70 грн;
  • М'ясне плато - 215 грн;
  • Сирне плато - 234 грн.

 

Де: вул. Саксаганського, 9

Коли: з 14:00 до 23:00

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): Wine Not - унікальний формат на Саксаганського

 

The Journalist

Назва "Журналіст" з'явилася не випадково. Адже заклад відкрили поруч з будівлею Національного співтовариства журналістів. До початок січня кафе працює в тестовому режимі. В меню кава по 35 грн, закуски солодкі і солоні від 35 грн до 105 грн. Також будуть наливати вино від 70 грн за келих.

15 закладів, які відкрилися в Києві у грудні

 

Must try:

  • Матчу - 70 грн;
  • Мигдальний круасан - 75 грн;
  • М'ясний набір - 105 грн.

 

Де: вул. Хрещатик, 27А

Коли: з 10:00 до 21:00

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нове місце (Київ): кафе The Journalist на Хрещатику

 

Автор: Ніна Дей; Фотографії: власність закладів
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: