УкраїнськаУкр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

У Парижі відкрився ресторан, де готують тільки з комах

25 жовтня в Парижі відкрився незвичайний ресторан. Закусити коником або скорпіоном тепер можна не тільки в Таїланді, але і в Парижі, передає «МИР 24». У французькій столиці 26-річний шеф-кухар відкрив ресторан, в якому подаються страви, приготовані виключно з комах.

На презентації багато наважилися покуштувати екзотичне страву - наприклад, паризькі студентки. У підсумку все виявилося не так страшно: коників можна їсти, і навіть запивати пивом.

«Схоже на закуску - з тих, які подають на вечірках. За смаком нагадує смажений арахіс. Насправді, не так погано - проблема в тому, що вони маленькі, особливо не наїсися. Та й соусу в них аж надто багато », - поділилася враженнями відвідувачка ресторану Лаура Данделі.

 

 

У свою чергу, господар ресторану переконує, що комахи дуже корисні, адже в них більше протеїну, навіть ніж курячому м'ясі. До слова, в Південно-Східній Азії комах давно їдять, як чіпси - правда, в основному місцеві жителі.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США з'явилося кафе, що пропонує фекалії

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 30.10.2013
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: