УкраїнськаУкр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Супи в ресторані "Normal Art Restaurant"

Шеф-кухар ресторану "Normal Art Restaurant" Роман Іванов знає, як здивувати ваші смакові рецептори.

Чилі кон карне - це коли гострий перець паморочиться в мексикансько-техаському танці з шматочками соковитої телятини.

Супи в ресторані Normal Art Restaurant

 

Том ям - насичений кисло-гострий бульйон, який моментально призведе в бойову готовність навіть несвідомої людини. Шеф подає з тигровими креветками.

Супи в ресторані Normal Art Restaurant

 

Рецепт Буйабеса запозичений у французьких рибалок - є в їхній кухні такий традиційний багатокомпонентний суп. На відміну від своїх рибних побратимів, Буябес вимагає попереднього тушкування і обсмажування овочів. Хто ми такі, щоб цьому перечити?

Супи в ресторані Normal Art Restaurant

 

Насичений креветковий Биск з м'ясом краба вже давно став синонімом ніжності. Густий, п'янкий - якщо ви досі не знаєте, що таке любов - відчуєте її на смак. Любов у вашій тарілці.

Супи в ресторані Normal Art Restaurant

 

Антирамен з телятиною гарячий, як Том Харді. Наваристий, як ви любите. Всі позаздрять.

Супи в ресторані Normal Art Restaurant

Ресторан "Normal Art Restaurant"

Aдреса Aдреса: вул. Антоновича, 81
Резерв столика Резерв столика: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
Повернутися до списку новин 11.03.2020
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: