УкраїнськаУкр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Сезон віскі: Tasting dinner в ресторані "Sam`s Steak House на Жилянській"

Ресторан "Sam`s Steak House на Жилянській" розпочинає сезон віскі в форматі Tasting dinner. Це формат вечері, що поєднує у собі дегустацію нових та легендарних релізів Single Malt. Серію дегустацій односолодових віскі для гостей ресторану та тих, хто бажає дізнатися про цей напій більше, ресторан "Sam`s Steak House на Жилянській" буде проводити щосереди о 19:00. Вечеря-дегустація Single Malt – це 2-3 години захоплюючої дегустації-вечері з теорією віскі, знайомством та смакуванням цікавих релізів.

Односолодовий віскі – це той напій, що повністю пройнятий бездоганністю та ексклюзивністю: від культури споживання до різнобарвного смаку й аромату. Ресторан "Sam`s Steak House на Жилянській" пропонує вам долучитися до теорії віскі та продегустувати їх під наглядом експертів.

Сезон віскі: Tasting dinner в ресторані Sams Steak House на Жилянській

 

Перший Tasting dinner відбувся 30 вересня і далі буде знайомити вас з легендарним The Glenlivet, з якого усе починалося.

Щосереди, з вересня по грудень, ви матимете змогу дізнатися більше про такі відомі віскі як The Macallan, Talisker, Aberlour, Glenmorangie, Bruichladdich, Auchentoshan, Glenfiddich та інші.

На багато цікавих питань з особливим професійним поглядом вам відповідатимуть спеціально запрошені бренд-амбасадори Glenmorangie – Іван Бачурін, Bruichladdich – Анна Купцова, Glenfiddich – Олександр Івченко, Talisker – Костянтин Бойко, The Macallan – Олег Якобенко та інші.

Дегустації-вечері присвячені найвідомішим та найсмачнішим з односолодових whisky, на яких, окрім давно відомих, ви матимете можливість спробувати нові релізи Single Malt. Страви для tasting dinner увесь віскі-сезон готуватиме шеф-повар ресторана: сет спеціальних закусок під віскі та соковиті стейки.

Партнером сезону Single Malt є Acqua Panna та San Pellegrino – вишукані води з Італії. Acqua Panna та San Pellegrino – надихають людей насолоджуватись життям, підкреслюючи смак кожного моменту.

Забронюйте квиток для себе та друзів на Tasting dinner в ресторані "Sam’s Steak House на Жилянській" за телефоном: (067) 501 13 95.

Ціна кожного Tasting dinner залежить від добірки релізів, які будуть представлені (500-600-800-1200 грн).

*Ресторан "Sam’s Steak House на Жилянській" дотримується усіх санітарних норм, тому кількість місць обмежена – лише 15.

 

Tasting dinner на віскі сезон:

  • 4 листопада – Aberlour, спікер Андрій Охремчук
  • 25 листопада – Bruichladdich, спікер Анна Купцова 
  • 9 грудня – Auchentoshan, спікер Євгеній Толмачов
  • 16 грудня – Irish Whiskey, спікер Олексій Отрашевський

Ресторан "Sam`s Steak House на Жилянській"

Aдреса Aдреса: вул. Жилянська, 37
Резерв столика Резерв столика: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
Повернутися до списку новин 31.10.2020
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: