Передчуття сніданку - це особливий стан вихідного дня, коли нікуди не поспішаєш, коли попереду час з найдорожчими людьми, коли мружишся від затишку і першого ковтка кави. Саме для таких моментів - оновлені сніданки вихідного дня в подільському ресторані "DOM №10".
Шеф Георгій Шаруєв розробив особливі страви для тих, з ким ви прокидаєтеся і кому присвячуєте свій головний час. Для вашої сім'ї, коханих, друзів, для вас - кожен знайде щось своє, особисте.
В основі - традиційно найяскравіші сезонні продукти. Ягідна каша з кіноа на соєвому молоці з ваніллю або вівсяно-мигдальний крамбл з томленими вишнями, смородиною та ожиною нагадають про неквапливий літній ранок в бабусиному саду. Шакшука з тюфтельки і гарячим хлібом шотіпурі або сандвіч з домашньої пастрамі і діжонськой гірчицею - про початок дня в подорож мрії. А оладки з цукіні з лососем, молодим шпинатом і яйцем-пашот - визнання в справжні почуття.
По буднях в ресторані готують класичні сніданки - і ваші улюблені яйця Бенедикт, і булгур з трюфелем. Але тепер можна замовити і деякі авторські сніданки - наприклад, ліниві вареники з легким карамельно-кокосовим соусом і свіжим інжиром.
Сімейні сніданки вихідного дня 10:00 - 15:00, сніданки в будні 10:00 - 13:00.