Альпійський сезон в ресторані "Très BRANCHÉ"

Увечері 22 січня редакція RestOn відправилась у подорож у Французькі Альпи. Хоча зовні це виглядало як дегустація в ресторані "Très BRANCHÉ".

Альпійський сезон в ресторані Très BRANCHÉ

 

У ресторані пройшла презентація нового альпійського меню та лекція-дискусія з шефом ресторану "le CHANTECLERC" Ульдріком Плезантом, сомельє Олів’є Дюффуром та засновницею Famille Très FRANÇAIS - Наталею Нев’ядомською.

Альпійський сезон в ресторані Très BRANCHÉ

 

Цього вечора у меню: найсирніший раклет-гриль "Grand fete" з асорті альпійських закусок, тартіфлет "après-ski" з сиром Реблошен та картоплю гратен Дофінуа з сиром Раклет.

Познайомитись з Альпійським або, як його ще називають, Савойським меню можна до кінця холодного сезону у ресторані "Très BRANCHÉ".

 

Де: Лисенка, 4

Коли: з 9:00 до 23:00

Повернутися до списку новин 28.01.2019
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: