УкраїнськаУкр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

21-23 листопада в Києві вперше відбудеться міжнародний тренувальний табір #openkitchen

#openkitchen - перший міжнародний тренувальний табір для шеф-кухарів, рестораторів, пекарів, кондитерів, барменів. Це ексклюзивний досвід по навчанню за три дні в компанії кращих наставників з Іспанії, Данії, Великобританії, США, України, Німеччини.

Ментори заходи готують для учасників прикладні доповіді та вибухові майстер-класи. Ви будете багато вчитися, креативити, обговорювати, змагатися і перемагати! А також готувати, запалювати, наполягати, змішувати, обводняти, струшувати і дегустувати.

3 дня брейншторм, 3 дні workshops, 3 дні тімбілдінга, 4 наставника, 150 учасників. Готуйте блокноти для рецептів і тренуйте шлунок і печінку!

21-23 листопада в Києві вперше відбудеться міжнародний тренувальний табір #openkitchen

 

Наставники #openkitchen:

  • Pablo Esteban Lagrange - Noma, 15 Kitchen+Bar, Данія, Іспанія.
  • Міралі Ділбазі - Gosteria Hata Podopryhora, Україна.
  • Alfredo Machado Díaz - ElBarri, Великобританія, Іспанія, США.
  • Дмитро Кузнєцов - Odessa Barmen School, Open Rest, Україна, Росія, Німеччина.

 

Кожен ментор поділиться своїми унікальними знаннями про те, як створювати прибуткові заклади через кухню і зал, і робити своїх гостей щасливими.

 

Вам буде цікаво, якщо:

  • Ви давно мрієте про свій заклад, але не знаєте з чого почати;
  • У вас вже є невеликий заклад і ви хочете плавно змінювати масштаб свого бізнесу;
  • Ви хочете дізнатися про новинки ресторанної індустрії;
  • Ви шукайте можливість завести корисні знайомства і зв'язки;
  • Вам потрібно залучити партнерів і професійних співробітників;
  • Ви прагнете отримати практичні навички, нові ідеї і вектор, куди рухатися далі.

 

Захід буде корисним:

  • Рестораторам;
  • Шеф-кухарям, бар-менеджерам, кухарі і шеф-кондитерам;
  • Пекарям;
  • Співробітникам сегмента HORECA;
  • Початківцям підприємцям;
  • Студентам готельно-ресторанних факультетів (студентам - знижка 20% на будь-який пакет).

 

Вартість участі:

  • для учасників "Standart" (ви можете вибрати один з трьох днів для відвідування тренінгу): 3500 грн.
  • для учасників "Gold" (ви відвідаєте 3 дні і три тренінги): 10500 грн.
  • для учасників "Platinum" (ви відвідаєте всі 3 дня, і будете готувати разом з наставниками, всього 12 місць): 30500 грн.

 

Офіційні партнери заходу:

  • HORECA JOB - "HoReCa Job in Ukraine" вузько спеціалізується в готельно-ресторанній сфері по Україні.
  • IFC - світовий лідер в області алкогольних напоїв з колекцією брендів.
  • Mirs Horeca - надійний партнер з питань оснащення посудом та професійним інвентарем сегмента HoReCa. Індивідуальний підхід у підборі посуду допоможе створити унікальний стиль вашого закладу.
  • KOTES AGENCY - Цифрове агентство повного циклу. Професійна команда надає дизайнерські та маркетингові послуги, розробку, відеозйомку. Підрядник мрії в цифровому світі.

 

Організатори табору: OPEN REST - консалтингове бюро і smm-агентство, організатор освітніх заходів, майстер-класів та тренінгів з відомими гуру в ніші ресторанного бізнесу.

Головна місія open kitchen: Розвиток людей в професійному плані в Україні.

Зареєструватися на #openkitchen можна за посиланням.

Повернутися до списку новин 29.10.2020
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: